-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bugün wipe olcak yarın dupe dolacak olacagı bu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 loginserver offline ares 1 online ares 2 online ares 3 offline ares 4 offline beramus 1 offline beramus 2 offline beramus 3 offline cypher 1 offline cypher 2 offline cypher 3 offline diez 1 offline diez 2 offline diez 3 offline xigenon 1 offline xigenon 2 offline xigenon 3 offline serverlar yavaş yavaş açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 diablo su anoyundamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben server listi açık bırakmıştım 1.5 saatir öyle bekliyodum cypherda oynuyorum aresin açıldıgını gördüm denedim girmeyi girdi :) back yaptım cypherı beklemek için failed login verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar