Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 elimde- wow , lord of the rings bfme , stronghold 2 cd leri var ama paketleri aclımış (kullanılmışın hafifletilmiş soylemi :p) ilgilenen olursa görüşelim .. fiyatta orta yolu buluruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hocam wow u son olarak kaça bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yanlız cd europ mu us mi bilmiyorum arkasında da yazmıyo ,genel bişey olabilir mi? yani tum serverlarda oaynayabileceiğin .. bi adam daha var da o da niyetli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cd önemli değil account önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ark verdi bana cd yi ,ac.cyi kapatmış heralde o 1 senelik ac.cvarmış onda sonradan bıratım dedi ,şimdi sadece cd yi satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sadece cdler kimsenin işine yaramaz. accountsuz satmanın anlamı yok.arkadaşın accountuda verecekse öyle sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vivid mi? offf :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tmm ac.cişini bi konuşrm , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar