wEll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 seni severken gözlerim yoruluyor bataklıkta gibiyim..bilirsin bataklığa girersen mutlaka batarsın.çırpınırsan daha hızlı batarsın çırpınmazsan daha yavaş.nedendir ilk başlarda çırpındım.nedensiz çırpındım.belki ölmek için.şimdi boğazıma kadar batmış durumdayım.tek hamlem kalmış.nefes alamıyorum bebeğim...biliyorum sana bebeğim demeyeli çok oldu allah beni yaratırken unutma duygusu vermemiş.unutamıyorum.olmuyor.. bu dünya yalan olmuş benim için kızıl saçlım gözgöze bakışmalarımız gitgide azalmaya başlıyor ayırma gözlerini nolursun yapma..başka kucaklarda avunma.. seni seviyorum deme başkalarına yüzüm gülmüyor görmüyor musun herkes acıyarak bakıyor hadi tut elimden son saniyede kurtar bu bataklıktan beni son saniyede filmlerde olur ya [ mesaj 28 şubat 2006, salı - 19:00 tarihinde, well tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:01 tarihinde, wEll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 içinde BEN olduğum için güzel geldi... aynı durumların benzerindeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar