Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla bide büyük olsa:) malum ben model uçak değil masa, mancınık falanda yapıyorum orada sığmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya birde absolut orada kendini kaybedemiyorsun ya:( kapıları dışardan açılıyo. balkon ya. güm diye dalıyolar içeri. ne konsantre kalıyo ne bişi eheh. birde koltuk yok, küçük yere diye koymuyorum. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:39 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 mazallah türkiye bi savaşa falan girse chem bizi tek başına kurtarır gibime gelio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 chem gel bizim atolyeye seni krallar gibi yaşatırım :) senin mesleğin endüstri ürünleri tasarımı sen şimdiden onun için kas. bizim bütün günümüz o aletlerle geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aha giriceğim mesleğide söledi. endüstriyel tasarım. yanlız neredeki sizin atölye merak ettim:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 chemical, atolye(inşaat!!) kasksız girme canın yanar... ninohohoho der ve kaçarım. (kaçar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @chemical sen bu trebuchetin tutorialını werecektin nooldu _? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 02:25 tarihinde, http tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hehehe mutlu oldum bi an süper ya. ben olsam bişiler yapar satardım para kazanırdım bölece oracıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 taşkışla binasını biliyormusun itü mimarlık fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 chemical bakıyorum ,geçen günkü işlemci patlatma hadisesine cevap veremedin böyle yöntemlerle avutmaya çalışıyorsun bizleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Hehe bravo vallahi usta senin meslek nedir yahu?Başarılısın galiba mesleğinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hmm bilmiyorum orayı yav. ha ne işlemcisi? liseliyim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ilerde olum olursa bana derse şayet baba bana kompurusor al yeminle şok geçirmem yok abi yok bu herif harbi kaçık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kımyasal , sen eger endustrı urunlerı tasarımı gıbı bır bolumde okumuyorsan butun bunları neden yapıyorsun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 e okumuyorum demek girmeyi planlamıyorum demek değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Ah ulaan aynı heves babamda var =) bizde yok hemde o kompressörün daha büyüğü var (ben daha uzağa işerim) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aslında kasnaslı alıcaktım 100litrelik fiyatlarıda şuankinden çok farklıda değil ama yer yok. kendi evim olsa 100litrelik alır balkona atardım içeride bi yere hortum çekerdim hiç ses olmuyor kasnaslılarda birde başka bir odada durursa harbiden duymuyorsun cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eğer hakakten girmeyi düşünüyorsan bi şekilde kendini çizim konusundada yetiştirmelisin model yapım bilginden kat kat önemli çizim yapman. bide sınava iyi hazırlan eğer özel yetenekle girmiycem diyorsan çünkü gayet yüksek puanlarla öğrenci alıyor biziö okul ha diyosan eskişehirde okurum oda olur ama çok tatmin etmez seni orda en yakın arkadaşım var ordan biliyorum yinede sana kalmış bişi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 babam da bana bi izin verse neler yapcamda işte izin vermio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar