Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gına geldi biliyorum ama knight online oynamak için?


MiC_CheCK

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben daha mmorpg ye yeni başlamaya çalışıyorum. pek tarzım deildi ama son zamanlarda mmorpg oyunları(wow, eq1-2, ko) çok fazla ilgi gördüğü için merak edip başlamak istiyorum. 4 ay önce felan denemiştim knight online ı ama türk ip banlama hikayesi felan olmuştu soğumuştum.

neden knight online derseniz, daha yeni mmorpg türü oynayacağım için ko basit gibi geliyor hemde server lar bedava.

şimdi bana bu oyunu oynamam için neler yapacağımı tek tek anlatacak birilerini arıyorum. web de bir çok arama yaptım ama çok eski konular olduğu için bir çok site kapanmış durumda buldum. elimde şu an 1299_01 diye bir versiyonu var. kurduğumda kendisi birçok güncelleme yaptı. knightonlineworld.com dan id de aldım. mail gelmesini bekliyorum pass için. şimdi bundan sonra neler yapacağım.

şu mmorpg ye yeni adımlarını atacak ben için bir yardımda bulunun.

:::teşekkürler:::



uyar: (0%)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür insanda bağımlılık yapar bir cinsten. başlangıç olarak knight seçtin ve knighttan kopamayacağını göreceksin. yapman gereken çok basit al şifreni oyuna login ol ve sana en uygun gelen karakteri seç. level 10 da skillerini açtırabilirsin. partilere girerek daha kolay level atlayabilirsin. 60. levele ulaştığında ise master olabilir ve cz de yaşamaya başlayabilirsin :) cz=colony zone bu arada iki ırkın çarpıştığı yerdir. çoğu online oyunda olduğu gibi karakterinin sağlamlığını coinsler yardımıyla sağlayacaksın. bunun da çeşitli yöntemleri war ki zaten bunları kendin keşfedeceksin.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 22:21 tarihinde, fyasa2002 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mic_check elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım sana ;

oyunda 2 ırk war. insanlar we orclar. bu iki ırkında karakterlerinin birbirine karşı bir ustunlugu yok. yanı orc magede aynı human magede aynı. sadece gorunus farklılıkları war.

human mapleri daha yeşil cıvıl cıvıl. orclar ıcınse aynı seyı soyleyemem. corak araziler we buz parcaları kaynıyor her yer. tek yesıllık vucut yapıları .)

ırk secımını servera gore yapabılır yada ıstege gore secebılırsın. ama oncelıkle sunu belırtmem lazım ki karakterını secerken kesin emin olma cunku surekli onla oynıycagın ıcın gozune hoş gorunenı sec. bi human warrior ile orc warriorun gorunusunde daglar kadar fark war. ben bır cok human warriordan yaw keske bende orc olsaydım su kafalık falan cok hos gozukuo gıbı pm ler aldım .

oyunda her ırkın 4 ana karakteri war

* magician
* priest
* rogue
* warrior

magician : bildiğimiz gibi bu tur oyunların vazgecilmezleri we neredeyse oyundakı charların %59 nu kaplıyor (2 ay onceki weri). iki farklı mage tipi yaratabılıyorsun. birincisi paper mage. atagı fazla ama defansı bir o kadar da dusuk oluyor. diğeri ise pet mage. defansı saglam ama paper kadar atagı iyi değil. 3 farklı mage türü war. flame,glacier we lightining. oyunda bir ana skill birde ikinci skillin war. yani hem flame hemde glacier olabiliyorsun. öncelikle exp olayından bahsedeyım. lightining mageler apos partylerinde cok rahat yer bulur. tek gorevi lighting resisti werip kutuları acmaktır. glacier mageler genelde harpy partylerinde yer bulur. flame ise apos dısında heryerde kolayca party bulabılır. cz de ise np kasmak ıstıyen magelerın buyuk bır kısmı flamedir. mage itemleri ucuzdur. fazla para derdi olmaz. tek sorunu uniq takıları almaktır.

priest : oyunun olmazsa olmaz ana karakteri olarak goruyorum. ana skilleri buffer/healler/debuffer dır. bundada yine farklı priest turleri mevcuttur. int priestler defansı guclu we kesmekten zıyade kesmede yardımcı bır chardır. int priestlerin buyuk bır kısmı buffer/healler olmaktadır. partylerin vazgecılmezıdır. cok cok rahat lvl kasar. butun partylere girer. itemleri battle prieste gore bıraz daha pahalıdır. battle priestler defansız az ama atagı guclu olan priestlerdir. genelde debuffer/healler tipindedirler. cz de kesemiyeceği karakter yoktur. özellikle warriorlara karsı buyuk ustunlerı wardır. 1v1 de eşit şartlardaki bir warrioru 2 vurusta alabılmektedır. debuffer ozellıgınden dolayı karsı rakıbının defansı,atagını,canını azaltabılır we boss/dm lerde aranan bir tiptir. tabi ki ilerleyen lvl lerle beraber farklı skilleride acması mumkundur. bir nevi rezzer olarak bılınır bu tipler. ölen kişide stone of life warsa onları bu taş karşılığu kaldırır we taşın %50 sini alır. magelere karşı dayanıksızdırlar.

rogue : iki farklı tiptedir. birincisi archer diğeri ise asasindir. archer için soylenecek fazla bişi bulamıyorum. oyunun en pasif elemanıdır bana göre. assasinler ise damgesi en yuksek olan chardır. invisible sayesinde gorunmez olup bir anda ensende bitebilirler. spike skilli en yuksek damage weren skilidir mastera kadar. ama skilleri surekli kullanamazlar dolmasını beklemek zorunda kalırlar. yanı sureklı spike cakamazlar. mage we priestler için gecerli olan paper we shell giymek uzere farklı tipleri wardır. paperların defansları daha dusuk ama atakları daha yuksektır shellilere gore. partylerde cok rahat yer bulurlar. wolf we swift altın madenleridir onların. mage we battle priestleri kesmede zorlanmazlar. priest tarafından debuff yeseler bile kendılerını cureleyebılırler.

warriorlar : oyunun belkide en karizmatik karakteridir orc warrior. moradonda dolaşığ görebilirsin. oyunda para sıkıntısı olmayan iki chardan biridir priest ile. boss/dm kesmede aranılan karakterdir. mage.priest we asas/rogur gibi buyu skilleri yoktur. sabit 3-4 skilli wardır. paper warrior bugune kadar hiç gormedım. zaten warriorun en buyuk ozellıgı defansının ıyı olmasıdır. bu yuzden tek tip warrior wardır. warriorların belkıde en buyuk sıkıntısı lvl 65 e kadar cz de adam yerıne konmamalarıdır. partylerde en son aranılan karakterdir. ama lvl 65 we sonrası ıcın durdurulamaz bır karakterdır. basındada belirttiğim gibi priestlere karsı savunmasızdır. eğer debuff yerse we priest arkadası yoksa town cekmek yada ölmekten baska caresı yoktur (eşit şartlardaki bir battle priest ile varsayımı). uniq takıları warsa magelere karsı buyuk ustunluklerı wardır. 3 farklı skilli wardır. attack/defence/berser. berser skilli kullanan cok nadir warriorlar wardır. fazla tutulan bir skill değildir. buyuk bır oranda attack/defence basılır skillerde. 3 onemli vuruş skilli wardır. birincisi we bana kalırsa en onemlisi leg cuttingdir. oyunun hantalı oldugu için warrior bir asasini yada rogueyi asla yakalayamaz. hatta light feet basmıs bır roguenın sadece yanından gectıgını gorebılır dıyebılırız. leg sayesınde adından da anlasılacagı gıbı koşmasını engeller we stuned ozellıgı werir. scream ıcınde aynı sey gecerlidir. we diğier vuruş skilli sword dancingdir. dolma suresi yoktur. surekli basabılırsın we karsı tarafın pot ıcmesıne zaman kalmadan kesebılırsın. arkana sağlam bir priest alarak karşı ırkı koyune kadar kovalayabılırsın.


oyuna moradonda başlıyorsun. human inn hostesin yanındakı bayandan (:p) merhaba ben bu oyuna basladım anlamını tasıyan noob sembolunu alarak lvl kasmaya baslıyorsun. eğer bunu actırmazsan partylere gıremezsın. istersen hemen ırkının townuna gecip lvl kasabılırsın. eğer tanıdık arkadasların warsa bunu tavsıye ederım. yok ise belli bır lvl kadar moradonda kasman senın yararına olur. belli baslı questler war. bunlar senın lvl atlamanı we para kazanmanı saglar.

topladıgın esyaları. h yada command basarak trade/merchant yapıp satabılırsın. party aramak ıstıyorsan /seeking_party yada command/party/seeking yapıp bir lider tarafından davet edılmeyı bekleyebılırsın. konusmak ıstedıgın kişiye tıklayıp private dıyerek sohbete gırebılır aynı uygulamaları clan we partye tıklayarakta yapabılırsın. en yakın npcyi secmen ıcınde b tusuna basman lazım.

premium almak istersende oyun penceresinde sol yukarıdakı h yada p sembolune basarak bılgı alabılırsın.

sanırım bundan sonrası sana kalmış bişi. eğer sorunun olursa seve seve yardım etmek ısterım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

`nocom`

cok tesekkur ederim. sanirim bu bilgilere fazlasiyla ihtiyacim olacak. su an pass maili beklemekteyim. ondan sora ufak bir alisma evresinden sonra sanirim ben bu oyunu kaparim gibime geliyor. bu arada amma uzun suruyormus bu mail de. onsunda birsey yapamiyorum. tekrardan tesekkur ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mic_check :

neden ko oynama bir cok sebebi var ;

sen oyuna baslıcaksın lvl 1 2 3 kasıcaksın oyunu ogrenickesin insanları tanıdıkdan sonra bir bakıcaksın.

sen lvl kasmak icin sabahlerken adamlar edit 2 3 gunde 65+ olmuslar.

charını kastın item bulmaya calısıcaksın. oyunda alabilcegin ve onsuz olmaz bir item suan en az 4 milyar ve kesitin yaratıklardan 1k cıktıgını dusunursek sadece 1 itemin parasını kasman bile imkansız.

sen boyle ugrasırken item parası cart curt derken bir bakıcaksın adam vurmus dupe nin guzune yapmıs 300 400 gold bar ( 1 gb = 100m ) senin aylarca ugrasıp kasacagın parayı o 1 saate yapmıs tabi sen bunu ck sonra ogreniceksin. dupenin ne oldugunu.

yada bir cok kisi gibi real para ile item ve char alıcaksın oda sana suan legit full item ve lvl 62+ bir char sana en az 700 800$ a patlıcakki bir oyun bu para verilmez bence zaten vericek param yok.

sen lvl kastın item buldun diyelim pk yapıcaksın bir bakıcaksın adamlar programcı, sen ellerin terlicek combo yapıcam die ama adamlar rahat cunku program var.

yani dedigim gibi hem zamanına hem verecegin paraya deymez bir oyun bu ko .

suan burada anket yapalım kimse baslamanı istemez. cunku deymez herkes onursuz haysiyetsiz olmus sen saatlerde gunler boss takip ediceksin item tamamlamk icin adam gidicek gm'den scroll alıcak kendine ozel boss cıkartıcak kesicek. hic baslama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4ever

yok abı benım oyle lvl felan kasmaya pek niyetim yok. zaten buna zamanımda yok. ben sadece bu tür oyunlar nasıl oynanır, neresinde ne yapılır onu öğrenmek için şu an başlıyorum. ko dan başlama sebebim de aslında bu. hani stratejiye yeni başlayan birinin aoe 2 ile başlaması gibi bir sey. sadece biraz mmorpg i tanımak, tarzını öğrenmek için. ondan sonra wow veya daha yeni oyunlara başlayabilirim.


bu arada bu pass maili yaklasık ne zaman gelir. ben beklemekten sıkıldım artık. 2 gündür bekliyorum. hepine teşekkür ederim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...