TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beyler bu power olayını hiç sevmesem de zamanımın olmayışı nedeniyle mecburen girmeyi düşünüyorum.....2 char 40ladım ilerisine gidemiorum habire yeni açıp duruyorum... power lvling yapan varsa pm atsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 power level olayı sakat ya. ama sen bana serverini ve factionunu söyle oyunda görürsem quest falan yapmana yardımcı olurum en azından biraz daha hızlı quest xp si kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi yazıq olmuş bize okuldan gelip 1 dungean bile yetiştiremez haldeyim inanılmaz az zaman bi tek hafta sonları var...o da yetmiyo zaten bıktım abi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 acelen ne yaw illa 60 olman mı gerekiyor sindire sindire oyna bence ama yinde sen bilirsin ama sakat o işler kanımca dikkatli olmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bak bana nereeyse 4 ayda 60 oldum ben :) simdi t1 le dolasiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Server -char name soylersen iyi olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar