PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arkiler benim kanki war lwl 49 mage onu bi 60 a kadar idare etcek yada daha fazlası item arıyoz char ı kasması için ice yaptı lwl 49 paper ice 200-3--m bi bütçeyle bu cahrı en ii nasıl yapalım biişiler warssa teori söyleyin bide dual +6 mirage alcam dupe deilse we satıyosanız bana bi pm atın burdan bekliyorum----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 elbiseleri full hp takılarıda full mp yapsın yeter unqiue falan gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 peki satff olayına nası girelim +8 wizard keser demi? sende dual +6 mirage warmı bu arada=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 fazla bilgi vermemize gerek yok galiba paran varsa +7 veya +6 crimson set yaparsın yoksa crystal +6 set yaparsın yok onlarıda alamam diosan en az 3. class elbise giyersin (yoksa harpyler fena vuruyo :)) elinede elemental veya selemander +6 bir staff alırsın ve pad ice mage olursun 2. skillide lr ye verip lvl canavarı olursun 60 dan sonra sını da arama yaparsan güzel bilgiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o lvl de bence int olması lazım yoksa cok yatar paper olursa viper +7 alsa yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 olm kankiyle ben mage kasıyosuk bi ara ben paper oldum bi baktı bu 5 lwl farkla bunu atklıyorum paper oldu bidaha hayatta dönmem diyo crystal +6 set we +6 salamander falan war istemio :pp özenti xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar