Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şafak-8 ben gezgin-4 hangara giremiyorum güç kalkanlarını indirdinmi? "eheh" indirmedinmi? indirsene lan girecem. "ehehe indirmiyorum mnakoyim böle gir" lan nası giriyim? indirsene lan! "eheh olm indirmiyim bugünde, giremiyomusun?" bak ya. "ooolum girersin bence sen zorlasan." girerim tabii lan niye giremiyim ama rot balans kalarsı (uzay ya 3. bi ayar daha var) bozuluyo, masraf "ehehe hade yemiyo yemiyo dimi söle hadi yemiyo" ulan "yemio işte eheh" girerim ulaaaaaaaaaan *tam gaz hangara dalar* *gümmmmmm*
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şafak-8 ben estel-1 hangara giremiyorum güç kalkanlarını indirdinmi? "güç kalkanlarını indirsem nolacak indirmesem nolacak zaten hangara sığmıyosunki."
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şfak-8 bn nileppezdel-2 gç klkanlarını indirdin evet ya? "ne? nilep kim dedin?" "bn ynai tnamıdınmı evet?" "la mehmet uzaylı hangara girmeye çalışıyo napalım?" -"bas laseri abi ya bırak" *ciuv*
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 -obiwan seni babam çağırıyor -hangi baban anakin ? - pls =(
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 chemical-7 kafan güzel mi abi??
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 of yine hastalığım depreşti. nöbetimi getirdi yine bu topic. izninizle.. ahahahahhahahahahahahahahahhaha
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 mart geldi yine chemical saçmalamaya başladı.. doğal bi eş bulsak şuna
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu çocuğu mühendislik açısından geleceğe dair parlak fikirleri olduğu için seviyorum batmıyo böyle abuk subuk topicleri :)
Öne çıkan mesajlar