asas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya ben tablara baktıgımda mesela 12. perdeye 1/2 full yazıo yukarı okla gosterıo..yenı yenı ogrenmeye basladıgım ıcın bunun ne oldugunu bılmıorum..napmam gerekıo burda ses baya uzuo sesın seklı deısıo gıbı guıtar proda... nasıl bıse yapıcam bu sese ulasmak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bastığın teli yukarı doğru ittireceksin basarken. üstteki telin yerine falan gelcek. uzun bi ses olcak ve ses de değişecek haliyle. böyle olmalı gibi ama emin de değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hmm bende ole dusunuodum arkadasada sordum oda ole dedı ama tam emın olmak ıstedım bende..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evt bi üstteki yarım notayı alana kadar ittiriosun, klasikte klavyenin sonuna dayıosun o kadar almak için :) yani benimki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar