Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 güzel maç oluyor ilk yarı sonucu juventus=0 MU=2[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ana benim takımım maça çıkmış haberim yok bu arada 3 olmuş[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Apex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 man utd. garantiledi artik birinciligi. bu mactan sonra hangi maci veriyor star bilen var mi ?
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 borussia-real[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Sheep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Beckham gene kız gibin oynadı : )[hline]İmza mimza neyin belmen.
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya ben bu m.unitedın balı anlamıyorum ama elbet birileri evire cevire yencek bunnarı avrupada :P
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 son gol çok yalan[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K.
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 raider artık süper kupada kar$ıLa$ırız beLki... :) Hani ewire çewire yenmek dedin de akLıma geLdi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Sheep, 26 Şubat 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Beckham gene kız gibin oynadı : )[hline]İmza mimza neyin belmen. beckham zaten öyle :P adama girdiklerinde yere düşerken bile saçları ayrı bi dağıtıyo karizma meselesi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Blackeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Haksızlık etmeyin,gayet düzgün oyuncu..Defansif yönü çok güçlü olmasa da izlediğim en iyi orta sahalardan..süratli iyi pas yapabiliyor ve asla bencil değil..tekniği de cabası..Böyle ortasaha dost başına..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü daha önemlidir..
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol beckham'ın futboluna laf edicek adam olduğunu sanmıyorum, hernekadar karı ruhlu olsada taş bir eşi var unutmayalım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Öne çıkan mesajlar