Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 güzel maç oluyor ilk yarı sonucu juventus=0 MU=2[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ana benim takımım maça çıkmış haberim yok bu arada 3 olmuş[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 man utd. garantiledi artik birinciligi. bu mactan sonra hangi maci veriyor star bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 borussia-real[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Beckham gene kız gibin oynadı : )[hline]İmza mimza neyin belmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ya ben bu m.unitedın balı anlamıyorum ama elbet birileri evire cevire yencek bunnarı avrupada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 son gol çok yalan[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 raider artık süper kupada kar$ıLa$ırız beLki... :) Hani ewire çewire yenmek dedin de akLıma geLdi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Sheep, 26 Şubat 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Beckham gene kız gibin oynadı : )[hline]İmza mimza neyin belmen. beckham zaten öyle :P adama girdiklerinde yere düşerken bile saçları ayrı bi dağıtıyo karizma meselesi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Haksızlık etmeyin,gayet düzgün oyuncu..Defansif yönü çok güçlü olmasa da izlediğim en iyi orta sahalardan..süratli iyi pas yapabiliyor ve asla bencil değil..tekniği de cabası..Böyle ortasaha dost başına..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol beckham'ın futboluna laf edicek adam olduğunu sanmıyorum, hernekadar karı ruhlu olsada taş bir eşi var unutmayalım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar