matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 mendoza canim kardesim yazimi boluk porcuk okuyorsun heralde. Demisimki ssk ile vergi birbirinden bagimsiz olmasi gereken seylerdir. Ama netekim bu ulkede boyle olmadigi icin bu haldeyiz. Farkindaysan ben vergi ile ssk nin birbirinden ayri olmasini savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 said: vergi dedigin sey yol asker polis savci hakim adalet bu tur seylere harcanir. milli egitime harcanir. aslında milli eğitimi de özelleştirsek çok iyi olacak. açlık sınırına yakın maaş alan idealistimsi öğretmenlerle gidiyor olay. bütün liseleri ilkokulları falan satarız sermayedarlara, öğretmenler alır aylık 3000 lirasını (hiç abartmıyorum dershane de daha yüksek alanlar da var.) gider özel hastaneye kimsenin ağız kokusunu çekmeden paşalar gibi tedavisini olur. hatta daha güzeli bütün hocalar saati 50 liradan(bu da gayet orta değer bi rakam) özel ders verir günde 8 saat okulda sürünmek yerine. süfer ya 10-15k aylık. ilk okul için yıllık 10bin lira da emekliliğinde 15 dakkalık muayenemsi şeyi çok gören ve ilerde çocuğu olacak/olan kendini liberal sanan şark kurnazlarına kapak olur. sözüm meclisten içeri. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 15:14 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sen kendi savundugun dusunceleri dogru kabul ediyosun. biz burda gercekleri tartisiyoruz senin dogru kabul ettigin seyleri degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 doktor ları egitecek ogretmen getirsin daha iyi bu ulkede doktor olabilecek cok insan var bence. tabi ogretmenler ile uni lerde yapılmalı. o akdar ogretmeni napıcas. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:05 tarihinde, togi92 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 matama said: sly one okumuyorsun heralde babam diyarbakirda doktor diyorum abicim izin ver senden daha iyi biliyim. tek diyecegim gitmiyorlar cunku yasayanlari anlatmaya insan kelime bulamiyor. Medeniyetin gokyuzu oldugunu varsayin bunlar yer kabugunda bile degil bu konuda. ben bunu görmemişim. benim de babam diyarbakırda 2 sene doktorluk yapmıştır vakti zamanında, izin vermem o kadar da daha iyi bilmene sori. ama eyws ne desen doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 2 yıl ne cevap versem diye mi düşündün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 rusyadan gelen bi tane hatun vardı çok güzel getirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 rusyadan hatun isteriz.( ( şu ünlü tenis ci gibilerinden) bıktım ya çocukluktan beri kıllı kıllı erkeklerden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar