bymad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yeni mail adreslerini biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 werilen her adrese guvenip mail atma sonra çarında iyice gider elinden. örnekleri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ok tamam buldum saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 [email protected] mus san1r1m bi metin yaz1p göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 öyle bi adres yok bilgilerini falanda yollama oraya volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sen en ıyısı oyunda gm bul konus. her mail adresıne aldanıp gonderme bılgılerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @nocom +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nocom doru sölemişsin fakat o maile id ve passwordumu yazmıştım şimdi açıldı. riske girdim fakat riskime değdi dorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ama o mail adresi fake.. en kısa surede sifreni vs. deistirmeye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kılıç fake olsa banlı olan ezik charım nasıl açılcak. d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bymad.. o adres fake.. tekrar soliorum.. istedigin mail ismiyle mail alim sana inbox.com olarak.. nasil acildigi konusuna gelince... bilemicem tesaduf olabilir.. bir ikincisi.. yalnizca k2network a diil tum bu tarz sitelerde.. kesinlikle password istemezler... zaten yonetici onlar.. password mu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yada siteyi verenle bu arkadas sirket olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bak başımdan geçen olayı anlatayım. x clanındayım gece 3-4 gibi. clandan tanımadıgım bırısı benle arkadasıma pm attı. ıkımızde dts de kasıoduk. konu aynen şöyle : - ingilizcen war mı ? - evet war - aga banımı actırcam. gm le konusamıyorum. yardımcı olurmusun ? - nasıl bir yardım anlamadım ? - msn war bende benım yerıme konusurmusun? - seni bi si....m bir daha oturamazsın - aga ne kızıon 107 kişiye yedirdik bunu. - si.tir git..... benden ıstedıgı werdıgı mail adresini eklemem we onla konusmamdı. keşke boyle olsaydı :) buradada yasandı bu olay. mail adreslerı werıldı. buraya mail atın sıze yardımcı olacaklar dıye. ama anlasıldı sonra foyaları [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:53 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar