Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyunda suan itibariyle tek char acabiliyorsun fakat silme tekrar acma olayi var iste. barbar acinca ormanda köyde basliyosun , roman secersen romada slave olarak basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 anlattigin kadari ile oyun guzele benziyor.grafiklerin kotu olmasi benim icin daha da bir arti.arada sirada buraya yenilikleri yazinda betaydi final relasede falan zaman bulursak oynuyalim bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 spartakus benim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyunun controllerlari sux, cok fazla space/enter olayina girmek zorunda kaliyorsunuz. yani yerden bisi alicaksiniz mesela mouse ile alamiyorsunuz , target a getirip space e bastiginizda iste itemin ne oldugu yaziyor yaninda "pick up" destroy filan o tarz menuler aciliyor. ayrica endurance olayi var, mesela agac keserken endurance ınız bıtınce, beklemenız gerekıyor. cok yoruldunuz dıye mesaj alıyorsunuz. yalniz gercekten bunaltici zamanlari var oyunun, master efendi bi klube yapicaksin dedi. 3 gndur odun kesiyoruz mesela, sonra gidip o odunlari project inize "add" liyorsunuz. % yaziyor yaninda. 3 saat filan durmadan kasinca biter :) o ev bittikten sonra baska gorev verecek, belli bi sure sonrada artik hadş kendi yoluna dicek hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gece uyurken bogazla masteri, frredddooom diye bogur sonra kosarak kac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hehehe zaten masterdan kacarak da ozgur olabiliyorsunuz hatta oldurebilirsiniz bile tabii yastik dayamak mumkun degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 baydim biraz hehe cok ugrastiriyo bide betada cok oyuncu yok o yuzden aksiyonda fazla yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saol zegna paylaşım için baydım demen hüsran yaşamama neden oldu ama yine de sorim pre-order edip vakit geçirmeye değicek bi oyun mu sence ??? (değmez desen bile bugun yarın pre-order edip haftasonu oynamaya baslıcam :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya oyunun daha baya isi var , pre orderi zaten cok pahali degildi deniyim dedim yani, ben ileride release oldugunda tutacagina inandıgım ıcın pre order ettım, hemde betada oynamak ıcın ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 grafikler FTW ciddiyim.Hoş grafikleri ztn mmo dedinmi pc yi kasmicak, kasarsa zevki kalmıyor mmonun Ins open beta olurda girerim yaa : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Zegna dışında pre-order verip beta testi yapan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 grafikler çok iğrennççç XD düzeltirler biraz umarım ya baslamak isterim aylık ücret ne kadar? (fiks15dolar sanırım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Aylik ucret yok bu guildwars gibi ama henuz almanizi tavsiye etmem bekleyin biraz duzelsin oyun o zaman alirsiniz sonucta bu dark and light gibi degil adamlar sistemi kurmus ve sistemleri calisiyor sadece ufak tefek ayrintilari duzeltmeleri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Madem sistem oturmus ufak tefek hatalar var neden pre order etmioruz şimdi ? Bugun etmek istiorum ama zegna hala oynuo mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende 1 ay falan katildim betaya sonra biraktim, tek sorun fazla oyuncunun olmamasi, ileride guzel seyler cikabilir bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ben de su sıralar beta testerlık yapıorum gerçekten sistemler muhtesem oyunda monster namına bişi yok monster=karşı faction :) ileri de eklenicekmiş . Ama arayuz oynanış gerçekten su an berbat durumda bi de slavelikten kurtulmamız gereken questlerin gerçekten bazıları eziyet oyun bırakma sebebi denebilir :) Bi de oyun grafik motoru olarak pek akıcı gelmedi bana bende de sorun olabilir gerçi su sıralarda (donanım problemi yasıorum da ) baska oyun deneyip bu beniim donanım problemim mi yoksa oyundan mı kaynaklanıo die gorucem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Evet bu oyunun grafik motorunda da problem var bence hiç akıcı deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar