Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaklaşık bir yıldır bu güzide programı kullanmaktayım ve kendisinden de gayet memnundum. ancak son 3-4 gündür program açıkken cpu' yu % 100 ile kullanıyor ve bilgisayarda başka bir program kullanmaya imkan tanımıyor. başka programı bırakın emule bile kağnı hızında açılıyor. bunu başka yaşayan ve sebebini bilen var mı? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eğer mod lu emule kullanıorsan sil bi daha kur eğer tekrar olursa mod u kaldır zaten bi etkileri olmuor ben modsuz %90 verim alabiliorum port ları ayarladıktansonra gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 mod kullanmıyorum. birtek netlimiter var ama onunla alakası olduğunu zannetmiyorum. en baştan beri netlimiter vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sil bi daha yükle. banada oluyor arada bir silip tekrar yükleyince düzeliyor. bide pcne spyware veya virüsümsü şeyler girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar