shimana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. yani müzikle ilgili bilgisayarla ilgili ama ne bileyim. neyse hani audio cdlerde bilgisayara atınca 1 kb lık bi kısayol gidiyo ya sadece bilgisayara, o yüzden orjinal blind guardian cd leri aldı arkadaş ondan çekemiyorum. nasıl yapabiliriz acaba, bileniniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 windows media player açınca yukarıda kopyala diye bir tuş var ona tıkla yardım etsin donanımdı bu arada yeri tabi ki :) taşırıs sonra ama daha dikkat etmekte fayda var konu açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 google'da "cdex" diye arat. o programla mp3/ogg gibi bir formatta kaydedebilirsin. hem ücretsiz, hem de lame kullanan canavar gibi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eyw her ıkınıze de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar