Quibble Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben bir kac damla gozyasi olmusum kimin umrunda ? bir el gelicek silicek benide yolun sonunda.. arkami donup bakacak gucum yok gecmeye engellerin ardina dizlerimin uzerinde gunesin altinda guzel bir serap yani basimda.. bir toz bulutu icinde bedenim yara bere damlalar kan, damlalar su damlalar ben, damlalar sen bir birikinti yolumu kesen ilerleyemem onumde engeller donemem geri kararimi coktan vermisler mevsimler aglar benim icin gunes aglar, ay aglar.. curumus dizlerim uzerinde beni gorse tanri aglar gozlerindeki yaslar kimin umurunda ? bir anda yazdim , neden nicin, guzel mi degil mi bilmiyorum.. yorumlar size ait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bence düz yazı şeklinde yazsaydın çok daha etkileyici ve güzel olurmuş..eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aglama tanrım ben birkac damla gozyasi olmusum kimin umrunda ? bir el gelicek silicek beni de umursamaz yoklugunda. gücüm yok zaten arkami donup bakacak gececek engellerin ardina. bır yanım dizlerimin uzerinde mutluluga ulasacakmıscasına gunesin altinda guzel bir serap yani basimda. bır yanım bir toz bulutu icinde bedenim yara bere. damlalar kan, damlalar su damlalar ben, damlalar sen. ve bir birikinti yolumu keser ilerleyemem onumde engeller. donemem geri, kararimi coktan vermisler. aglar mevsimler benim icin gunes aglar, ay aglar.. curumus dizlerim uzerinde gorse beni tanri aglar... bu sekılde duzeltmek ıstedım sadece.daha anlamlı oldu gıbı geldı.bırkac kelıme oynaması degıstırdı, daha guzellestırdı siirini gıbı geldı.bılmem nasıl dusunursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 güzel olmuş gerçekten birazcık düzeltmelerle harika bi hale gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hehe harbiden ole daha guzel olmus :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ask boyle bır sey ıste.sair mı oldum ne:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar