HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sony'nin aletlerinde (discman,md, walkman) bu teknolojilerin kullanıldığını ve mesela çoğunluğun kullandığı mp3leri dinlemeyi engellediğini duydum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? mp3 derken, yasal olmayan, paylaşım programlarından vs indirilen mp3lerden bahsediyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 mp3 leri omg diye bir formata çeviriyor öyle çalıyor yoksa istediğin gibi korsan olsun olmasın mp3, cd den ripleme herşeyi yapabilirisin. ne gibi bir caydrıcılığı var dersen, arkadaşına mp3 götüreyim dersen yazılımı olan connect player lazım olur, karşı bilgisayarda yoksa çalamaz onlarla uğraşamam dersen, sony'nin hdd sinde yeni klasör açıp mp3 leri direk kopyalarsın, cihaz çalamaz ama taşıyabilir kısaca herhangi bir problem yok mp3 dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hmmm anladım, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar