theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Evet bi arkadas oyunda bunla karsilasiyor ve direk oyundan atiyor bazende bunu vermeden atiyor Sadece swg de oluyormus bu hata Bilgisayarı:Winme Pentium 3 866 256 Ram Ge force 2 Mx 400 BU parcalarin daha kotusu bi arkadasimda var tikir tikir Calisiyorr Ayrica oyunda butun detaylari 0 yaptı sessiz oynuyo herseyi yapti ama kafi Yine atiyor Biyardim lutfen.....[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 muhtemelen o bılgısayar bu oyunu kaldırmıyor ve hata verıyor baska bisi de aklıma gelmıyor kusura bakma yardımcı olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ram. 256 ram minimum alet swaptan kullanicak rami, harddisk te ya da swap alani da yetersiz kalir ya da hizi yetismezse her tur hatayi alirsin. 1 gb swap yeri ayirdim ben alete. 512 ddr da normal ram var. tam yetisiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar