Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weapon Smith

theCio

Öne çıkan mesajlar

Bari ben yardım ediyim :)
Şimdi weaponsmith kasmak icin once engineer i IV lemen lazım sonra Novice Weaponsmith bu kadarını biliyorsun heralde.Sonra kasmak icin sadece metal isteyen bir sey var listede bilmemne barrel di galiba bakarsın 27 metal istiyor olması lazım ( yada 27 steel ) kendine bi 3-4 tane Medium harvester edin ve dik birde bunları calıstırmak icin power generator bununla rahat kasarsın practice modeda sana 52xp verir bir baska aygıt daha var onu yapsan 62xp verir ama o chemical da istiyor yapman icin ondan ugrasma derim, sonra bir ust skill alıncada rifle barrel diye bir sey var bir oncekinin upgrade rifle icin olanı yani oda 92xp veriyor olmalı böylece devam edersin.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
Sosyal ağlarda paylaş

en az 70 veriyo, cok iyi hatirliyorum cunku engineering calisirken cdef rifle yapiyordum o 50 veriyor herseyi ona gore kiyasliyorum artik. 29 resource mi ne istiyor toplam. ama zaten genelde diger yapilabilen seyler de onun kadar veriyor atla deve yani. hangisini yaparsa yapsin cok uzun suruyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

63 veriyomus. ama onun yerine blaster barrel yapmaya basladim, cunku 2 cesit risors istiyor ve cok daha hizli yapiliyor. oylesine ki 2 gunde tuketemezken 2 k copperi, 1 saatte 3 k tukettim direkt 10 k exp aldim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...