theCio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Simdi kardesler ben commandoyum weapon smith olucam ama nasıl olucam? bu silahları nasıl yapıcam? ne esya gerekir? o esyaları nerden bulabilirim? Gordugunuz gibi sorularım gayet acık :) Biyardım hadı[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 comando olan adamin baska hicbi halta skil puani kalmadigindan....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bari ben yardım ediyim :) Şimdi weaponsmith kasmak icin once engineer i IV lemen lazım sonra Novice Weaponsmith bu kadarını biliyorsun heralde.Sonra kasmak icin sadece metal isteyen bir sey var listede bilmemne barrel di galiba bakarsın 27 metal istiyor olması lazım ( yada 27 steel ) kendine bi 3-4 tane Medium harvester edin ve dik birde bunları calıstırmak icin power generator bununla rahat kasarsın practice modeda sana 52xp verir bir baska aygıt daha var onu yapsan 62xp verir ama o chemical da istiyor yapman icin ondan ugrasma derim, sonra bir ust skill alıncada rifle barrel diye bir sey var bir oncekinin upgrade rifle icin olanı yani oda 92xp veriyor olmalı böylece devam edersin.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 weapon scop yapiyorum su an noviz ws yim. 70-90 arasi bi exp veriyor. ama metal, copper, gemstone, inert petrochem istiyor. paso copper cekiyorum butun metallere onu kullaniyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 scop 70-90xp vermiyordu ben oyunu bıraktıgımda degistirmisler heralde hmm.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 en az 70 veriyo, cok iyi hatirliyorum cunku engineering calisirken cdef rifle yapiyordum o 50 veriyor herseyi ona gore kiyasliyorum artik. 29 resource mi ne istiyor toplam. ama zaten genelde diger yapilabilen seyler de onun kadar veriyor atla deve yani. hangisini yaparsa yapsin cok uzun suruyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Yok Weaponsmıthın 1 sutununa yetıyo ama vazgectım hıc maden cıkaramam ne tavsıye edersınız yanında[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Levent Sagol Bilgin icin ama soylediklerini duyunca vazgectim :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Zaten yakışmazda senin gibi ufaklık bir savascıya oyle maden cıkarmak , elinde iyi durmaz yani :)[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 lol[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bu arada kusura bakma cico seni oyundaki ismi Cicio olan arkadaşla karıstırdım ufak tefek bir savascıdır da kendisi :)[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 63 veriyomus. ama onun yerine blaster barrel yapmaya basladim, cunku 2 cesit risors istiyor ve cok daha hizli yapiliyor. oylesine ki 2 gunde tuketemezken 2 k copperi, 1 saatte 3 k tukettim direkt 10 k exp aldim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ehe Oyunda Nick Oceeb Bria dayim[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar