A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bazı adamlara harbiden yazık oluyor buralarda..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ki azize demenin yasaklanmasini da anlamadim. moderator arkadaslarimiz nedenini aciklayabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ares zavallısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ölemi akıllı çocuk,aferin sana bana laf soktun hee aklınca,sevindirdik seni de akşam vakti,eğlenmeye devam et,senin gibi yorumlar yazarak topici kirletmeye hiç niyetim yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 peki janım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: ki azize demenin yasaklanmasini da anlamadim. moderator arkadaslarimiz nedenini aciklayabilirler mi? biraz düşün bakalım. acaba rakip takımın başkanına hakaret niteliği taşımak olabilir mi. herkes bilir ki türk dilinde bunu söylemek aziz yıldırım'a bayan demektir. bu da türk erkeğinin kaldıramayacağı hakaretlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eğer ilk mesajdaki ikinci resmi gördüysen bişeyler kullanıyordun herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eskiden az salak vardı. uğraşması kolay oluyordu. şimdi çok salak var. topunu banlıycan bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 devam devam. saniyorsunuzki bu yazdiklariniz unutulacak filan. moderasyon yetkileri geldigi zaman ceza alicak bazilari. masallah birbirine serefsiz diyenden tut, ona buna hakaret edenlere kadar. bravo harbiden , aynen devam. 1 hafta filan da yalan olur bundan sonra , 1 ay ceza en iyisi olucak gibi dusunuyorum. neyse ben bölmek istemem kavganizi , buyrun devam edin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar