karakemal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 no entiendo pls spk english:d bazarow: the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endless e yenildim. gerçi pek sağlam bi 1v1 olduğu söylenemez ama, ben en cok Bilinc ile yapmak istiyorum. Beraber Temple da idik. Pek fazla konusamadik. Oyundan pm atarim abi ben sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 xd herzaman 1 vs 1 yaparım kim olursa olsun ama ben marlo istiyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hehe. baya zevkilydi ama endless. Bi daa yapalım uzun bi zamanda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bir ara baktım 2 vs 1 falan oldu xd arkadan magede vuruyo xd adam diyo sana gıcıgım xd warrioru kestim ya ordaki adam programcı diyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aa nolmuş burda duello teklifleri havalarda uçuşmuş herkes 1vs1 yapıo bende istiom xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endless bugun troll de size yattık bitek :) yoksa tum spotları dagıttık senle 1v1 kalmak istemem acıkcası ama ben bir assasin im debuff yersen ensende biterim:)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar