Bleda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sorum tam olarakfrp yönünden deil ancakbu bölümdeki arkadaşlarımı ndaha çok yardımcı olabilecegini snaıyorum. neyse sadede gelelim. eger icewind dale oynadiysaniz 1 de (exp siz) tam merlin tipli lacivet cüpper, yaşlılık, sakal, kenarlarda altın şeritler formatinda bir char portresi vardı. google vb de cok aradım ancak bulamadım. bu portreyi bi yere upload ederseniz cok sevinicem saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1-allah allah nasıl bir mazaret bu? 2-oyundayken ss al, paint aç, yapıştır(ctrl+v) de, save et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 öehe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 suanda bende icewind dale yok olsa hiç beklemem bilen biri varsa bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 http://www.rpgfan.com/pics/icewind-dale/art.html bunu buraya değil de bilgisayar oyunları bölümüne yazsaydın daha çabuk cevap alırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cok saol gryphon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 printscreen yapsaydın o kadar kasana kadar sonra keserdin ordan ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şahsen baldurs gate portrelerini daha çok beğeniyorum ^^ özellikle tiefling olan elf kılıklı beastmasterinkini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar