game947 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 zaten tek satır[hline]: ) ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ------------------------------------------------------------ Rebel PA hayata gecerse STRICT RP olacaktir. Tartismaya son gelen, buna gore gelsin... emir komuta dizimi , konseyi, askerleri ki herkes sonucta bu askeri organızasyon ıcınde yer alacak. kısacası hıyerarsısı olacak, bır pa nın bır devlet yonetımınden farkı yok. aramızda kıskanclık olmayacak o ole su sole gb. kelımelere de hıc mı hıc tahammulumuz olmayacak, unutmamak lazım jedılerın bıle bellı bır hıyerarsısı vardır. ve bu bızde de olacaktır. squad lıder savas alanında emır verdıgınde hıc kımse kalkıpdsa ben pa kurucusuyum sen bana emır veremezsın dıyemez bu bır savastır ve emır nettır yerıne getırılır p alanda liderin kim olduguda bellidir acıkcası kurulus sonrası ınsanlardan bellı mesleklere sahıp olmalarını dahı ısteyecez eger mumkunse onları yonlendırmeye calısacaz. hedefe gitmek icin PA den disari adim attiginda son derece siki ast ust iliskisi olur. Gorev suresince (mesai saati diyelim) resmi, mesai saatleri disinda ise esit birer arkadas olacagiz ------------------------------------------------------------ onyargi icermeden yukaridaki cumleleri `nerde hani saf saf rutbe tutucaz herkez deneni yapacak` soruna cevap olarak sunuyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar