SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 burası a3 5 dk öncesi yüzsüz dupeci forgetten temple chestleri satıo hemde 2 tane daha ben ne diem areside cyphere cewirdiler ya rengi ne olursa olsun 2 tane chest satılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cyphere laf soliodunuz :) miss gibi serverim hicbisisi yok gayet memnunum hayatimdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 biri elinde kalmıştır diğerini bugun duşurmuştur yada ucuzdan toplayıp ustune para ekleyip satıyordur 101042015812571925 tane satıyor desen nese ben 8 tane toplayıp 15 er milyon karla sattım ben dupecu muyum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya sen nedion bu bişimi olympiada daha 2 gün önce +6 glave +7 fp set ile gezen adam bugün gördüm +8 shell +8 raptorla gezio hatta istediin +8 itemn varsa ytl ile satam dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bekleyin 2. resim gelıo adam itiraf edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yine dupe yapilabilior.. metoduda ßaya ßasit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ko ke sux silk road rulz(gerçi oyuna giremiyoruz pazar pazar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 beyler bilgisayar reset yedi resmi c/p yaparken üzgünüm ispatlayamadıgım için ama siteye mail yolluorum bise olacagından deil ama belki silerler bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende başlıcamda şu skillroad a bağlantı kopup duruo %60 da bıraktım kalanı sonra indircem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 silkroadun mantıgı knight gibi mi bildigim thief olup kerwan falan soyuosun bide aoe buyulerini gormustum gercekten guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 goruntusu falan hosuma gitti.. konuyu cozemedim ama henuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eet premium hedeside yok sanırım skillroad rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu ares de sakın cyper gibi olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aresde bugun 60 70 temple da arkadasım sona kaldı vede 20 kiş bu 20 tane kutu demek ki bence o adam al sat yapmıstır yanı o kadar da kotu bişey oldugunu sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yahu kardes pc reset yedi 2. resmi koyamadım adama dupeci srfsz dedim eet yapmayı biliom yapabiliosan sende yap dedi bugun 1 tane cıkardım suan clanın yarısında chest war dedi adam bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 skillroad oynayak hadee :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hade ßaslayalim :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tamam da artık ft chestlerin birer id'si var ve her kırılan ft chestin verdiği item db'ye yansıyacak demektir.ve bu da dupelenmiş ft chestlerinden çıkan itemlerin alayının dupe wipe de yok olacağı anlamına gelir. :) eskiden bus gibi 9999 tane ft chest yapanlar gördüm. ama artık üst üste koyamıyorlar id rullz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @kılıc konu: lvl kas 3 sınıftan birini seç 1. Trader: ana karakter denilebilir kervan kurar ve şehirden şehir e ticaret yapar.. 2. Hunter: para karşılığı trader ın kervanını korumaya çalışır 3. thief: kervanları basar item ları alır kendi satar lvl kasmak : ko gibi aynen yaratık kes lvl atla item: armor : 3 çeşit 1. armor silah resisti fazla magic az 2. protector silah ve magic eşit 3. garnment silah az magic coşmuş Silah: 5 çeşit 1. blade 2.sword 3.glavie 4.spear 5.bow ancak ko dan çoğu kişiyi bıktıran premium tarzı bir sorun var oyuna giremiyorsun kalabalıktan dolayı ve premium alır hemen girerim die bir şey de yok çunku premium yok:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 en ii ekşın hangi char ile yapabilioruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben spear ım yeni başladım burda 20++ iyi sayılıyor 19 oldum 400-500 yavaş vuruyorsun ama zevkli armor olarak garnment her zaman (spear için tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 %60 da kalmıstı indirmeye devam ewdeyim bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ken e katiliorum en iyi ekşın hangi charla yapabiliorus.. bide koruma olayını sevdim ben.. ( unutmadan cafede bi bebe oynarken gordum elinde fırıncı kuregi gibi bisi var o silahtan istiorum ben :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ßide koxp dupe vs varmı.. malum ko da oyunun ßi parcası oldu tamamen legal bi oyuna girince.. cennette felan sanabilirim kendimi.. şok mok olurum sonra ßünye kaldırmaz :) [ ps agalarda varmı oyunda ona gore :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu ko gerçekten iice cıvıttı kenjuro nun dediği gibi fp lerle glaveyleyle gezen adamın elinde şimdi +8 raptor var daha chitin bulamayan master açamayan herifte +8 shard +8 mirage +8 shell ve chitin var ve daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar