Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yilmaz erdoğan' dan haybeden gerçeküstü konuşmalar (6) adam - sevgilim bugünlerde çıkabilecek miyiz? hayır hazırlanman birkaç yıl daha sürecekse bu kıyafetlerle çıkmayalım. kadin- neden? adam- moda değişecek hayatım... ya da en azından mevsim değişecek, yazlık kıyafetlerle üşümeyelim diyorum. kadin- abartma. adam- sen de abartma. bir buçuk saattir portmantonun aynasında kendimi seyrediyorum ve sıkıldım. kadin- bir de benim durumumu dusun. yıllardır aynı manzarayı seyrediyorum. adam- ne varmış manzarada? kadin- pek kayda değer bir sey yok. bir burun ve arkadaşları. adam- çok komik... kadınların sıradan bir evden çıkış hadisesini neden bu kadar ciddiye aldıgını anlamıyorum. sanki bir daha dönmeyeceğiz. gidip bir evin bahçesinde köfte yiyeceğiz, hepsi bu! kadin- ona barbeku partisi deniyor canim. adam- oyle mi? köftelerin bundan haberi var mi? yoksa bizim salak köfteler asagılık bir mangalda can vereceklerini mi dusunuyorlar? halbuki ne kızarması, parti kuruyor angutlar haberleri yok. kadin- amma konustun ha... geliyorum tamam. adam- gitmek istemediğim bir yere sayende acele ediyorum ya, ben asıl ona yanıyorum. kadin- neden gitmek istemiyormuşsun? adam- cunku köfteleri mangala dizecek olan kisi senin eski sevgilin. kadin- yine mi ayni konu? adam- evet ayni konu! kadin- askim o yıllar önceydi. adam- ama o yıllarda da sevgililer sevişiyordu. kadin- eee? adam- ne demek eee? adamın senin memelerine bakıp siz bir de bunları benim zamanımda görecektiniz, diye dusunmesi beni rahatsız ediyor. kadin- kürsat'tan adam diye bahsetmen doğru değil. adam- madem bizim için adam sayılmıyor neden köftesini yemeye gidiyoruz? kadin- sevgilim yıllardır bu sacma konuyu konuşuyoruz. kürsat'la yıllar önce kısa bir ilişkimiz oldu hepsi bu. adam- ne kadar kısa? kadin- ne bileyim ben, iki ay filan. adam- memelerini görmesi için yeterli bir sure. kadin- ben sana ilk erkegim olduğunu soyledigimi hatırlamıyorum. adam- iyi de bununla gurur duymasan iyi olur. eski sevgililerinden bir takım kurma imkanımız olduğunu biliyoruz. kadin- kabalaşma! adam- peki inceltelim. en azından basketbol takımı kurabiliriz, yedeklerle beraber tabii. kadin- anladım sen hazırda sorun bulamadın,yaratmaya calısıyorsun. adam- hayır. sadece insanların ayrıldıkları insanlarla sürekli buluşup gorusmesini anlamıyorum. "tanıstırayım yeni sevgilim, eski sevgilim, bu da eski sevgilimin yeni sevgilisi, bu da yeni sevgilimin eski sevgilisi... ne güzel değil mi? hepimiz birbirimizin her yerini ezbere biliyoruz!" kadin- buna çağdaş yasam deniyor iste. adam- nesi çağdaş bunun? bir araya gelmemesi gereken insanların toplanıp birbirlerine çağdaş çağdaş gicik olmalarinin ne manası var? zira benim kürsat'i sevmem tıbben mumkun degil. ama etraf uyuz olmasın diye ona gülmem hatta belki de köfteleri pişirmesine yardim etmem gerekiyor. hiçbir sey olmamis gibi. hiç bir ortak yanımız yokmuş ya da bir suru ortak yanımız varmis gibi. kadin- son soyledigin cümleyi anlamadım. adam- kürsat'la ortak yanlarımız, ortak yanlarımızı ortaya koyup dost olmamıza engel oluyor, bilmem anlatabildim mi? kadin- hayır anlatamadın. adam- onunla tek ortak yanımız senin memelerin ve bu ortaklik beni rahatsiz ediyor. kadin- sürekli memelerimden bahsettiğinin farkında mısın? adam- özür dilerim. kürsat'tan izin almaliydim. ne de olsa memelerinin üzerinde onun da hakki var! kadin- bak butun bu söylediklerini saçma sapan bulmakla beraber, eğer bu konuda birisi problem çıkaracaksa o kürsat olmalı. çünkü o varken sen yoktun! adam- tamam iste ben de bu yüzden onu köfte yemeye çağırmıyorum. kadin- acıklı olan su... biz seninle beraber olmaya basladigımız günlerde ben önceki ilişkilerimi sana uzun uzun anlattım ve sen de büyük bir anlayısla dinledin. ama sonuçta erkek olduğun için bana sahip olduğunu hissettiğin andan itibaren masken düştü. tarihime bile sahip çıkmaya başladın! senden önce hayatıma giren herkesten nefret ediyorsun! adam- ama listede öyle adamlar var ki... kadin- kimi kastediyorsun? adam- mesela o cüce olan, neydi adi? kadin- takiyettin'i mi diyorsun? adam- evet takiyettin. ismi kendinden uzun. alakliga bak. bir cücenin adi en fazla can olmalı. ama kompleks iste. ailesi uzun göstersin diye dikine çizgili bir isim koymuş. takiyettin! duyan bir sey sansın diye! kadin- aklin sira aşağıladığın adam uc kez tubitak'tan ödül aldı. adam- biliyorum, yılın en kısa boylu bilim adamı ödülü. kadin- herkes senin gibi biçimsel bakmıyor olaylara. adam- o da davetli mi? kadin- gelir herhalde. kürsat'in iyi arkadasidir. adam- hadi buyrun! ne bu? eski sevgililer toplanıp kongre mi yapacağız? kadin- kürsat'la beni takiyettin tanistirmisti zaten. adam- oyle mi? ne güzel... ne demişti tanıştırırken? "kürsat benim boyum kısa, memelere yetişemiyorum, sen bir baksana!" kadin- sen gerçekten cok iğrenç bir insansın. adam- asil igrenc olan sensin. ben birlikte olduğum butun kadınları toplayıp pirzola yapıyor muyum? iyi biz de toplanalım o zaman. kadin- toplanırsanız haberim olmasın. o kadar besinci sınıf kadının arasında görünmem doğru olmaz! adam- doğru. benimkilerin arasında tubitak ödülü alan yok. ama hepsi hiç bir yardıma ihtiyaç olmadan üst raftan kitap alabiliyor. kadin- bu kadar iğrençlik yeter! geliyor musun gelmiyor musun? adam- bağırmadan konuş benimle! kadin- ben bağırmıyorum! adam- bağırıyorsun! kadin- geliyor musun sen? adam- hayır! gelmiyorum! kadin- sen bilirsin! ben gidiyorum! adam- sen benim yüzüme kapı çarpamazsın! zıkkımın kökünü yiyin! yalnız kürsat'a söyle, benimle ilgisi yok, o memeler benden önce sarkmıştı! yılmaz erdoğan © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 daha önce açılmıştı amam yinede güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Eheheh güzelmiş,gülümsedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 daha önce görmüştüm ve çok da gülmüştüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 baya bi güldürdü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o memeler yokmu o memeler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zuhuahuahau mukemmel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu kitabı belki 5 kere falan okumuşluğum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar