Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben az önce kendime bronz pre almak için siteye girdim. hata verdi 1-2 defa. ondan sonra bende denemeyi bırakıp oyuna girdim. Neyse güç bela girdim. Dedim bi de power up storedan çekeyim. Bi baktım 3500 knight Cash vardi. Bu nasıl olabilir. Benim bronz pre denemem sırasında bana cash vermish olabilirler mi? Cevaplarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 honey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi şey söyleyin yaw. Bu kadar cash çekersem bana fena kaçar walla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 neden fena kacsınki beleş deilmi ? kullan işte onların bize yapmadıgı serefsizlik kalmadı bunlarıda dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya kredi kartimdan çektilerse parayi? ama paypalda yaptigim islemlerde de gozukmuyor boyle bi alim? acaip bişiy yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kanka banada pre alsana pilis agaa pilis :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dur kanka. Şu işin aslını bi öğrenelim halledeis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla isin ucunda k2 nin zarar edecegini hic sanmiorum.. ucretsiz vermislerse ßile farkettikleri zaman parayi tahsil ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nasil tahsil edicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o paypalla k2 arasındaki sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben cash istemiyorum ki? neden cash geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ince iş olm aklın ermes senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 :) yaw iice işküllendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla ben k2 den her halti bekiorum artik.. 4000 cash alana 10k pot dediler iki kez aldim iki kez ismim gecti notice olarak tebrikler kazandiniz diye.. ikisinde ne vadedilen potlar geldi ne vadedilen trina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Az önce geri aldılar cashleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iyiki harcamamissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar