Dasdalam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşlar wow'u internetten almak istiyorum. hiçbiyerde kalmamış konyada o yüzden mecburen int. başvurmak zorundayım. bu sendit'e güvenebilirmiyim? güvenebileceğim siteler varmı? vede varsa ne zaman içinde cd geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keskin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben senit ten aldim hicbir sorun cikmadi 2 arkadasimda benim tavsiyem uzerine kredi kartiyla sendit ten aldilar sugune kadar hicbir sorun yasamadim sendit ten alisveriste ama tabii senin bilecegin is order ettigin malzeme 1 haftaya eger stoklarinda mevcut ise sana ulasir.saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dasdalam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 teşekkürler. cevabınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 senditi bende şiddetle tavsiye ederim ama arada aksaklık çıkabiliyormuş arkadaşlarım dediğine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sendit te kalmadı ki oyun out of stock dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben sendit.com dan siparis verdim baska 3 tane oyun siparisimden 3 gun sonra [email protected] dan mail geldi uzerinde ad soyad ve adresimin oldugu bir resmi belge yada fatura gibi bir seyi mail atmami yada fax cekmemi istediler. nedeni ise bankaya bildirmekmis vs. sanal kart kullanmıstım kartı da kabul etti daha once hic bi site bole bi talep te bulunmamıstı sizinde basınıza geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet olabilir. zaten sendti değil onu isteyen, senin bankan. işlemin doğruluğunu kanıtlamak için online alışveriş sitelerinden böyle taleplerde bulunabiliyorlar. korkacak birşey yok =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar