Stavanger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya arkadaslar ben charın mail ini deiştirmek istiyorum ama yeni duzenlemeden dolayı olmuo premium actırsam bunu deiştirme sansım olurmu ? yada baska bi yontemi varmı bunun
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 vallaha ırk degıstırldıgıne gore ısım degıstırıldıgıne gore o da degısır bence ama ben daha once hıc denemedım deneyene gormedım inş yaparsın
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oluyo ben deiştirdim arkınkinide geğiştirdim .
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nasıl deiştirdin bizede sölermisin ?
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 premium uyeyim.. siteye login oldugum zaman edit pass/mail bolumunden d.tarihimi ve sifremi girdikten sonra mailimi deistirdim...
DifferentOne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @kilic arkadaşm sen en son siteye nezaman girdin ? boyle bir link yokki "edit pass/mail" yapılacak olan tek şey customer supportta mesaj yazmak. site üzerinden accountunzla login oln ve mailinizi deiştrmk istediinizi yazn. sonra cevap bekleyin... premium uye deilseniz bunu unutun...
Öne çıkan mesajlar