NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bole konular 999 kere acılmıs olabılır ama tatmın edıcı bı yanıt bulamadım oyuzden tekrar soruom..su an battle priestim 61 lvl..62 olunca ustumu donatmayı dusunuorum..restat yapıp shellmı gıysem ve hangı takılar lazım...hem battle hemde ınt cı ıcın yazarsanız sevınırım..bide rol roc kısaltmalar yerıne tam yazarsanız sevınırım herkes sıızn gıbı degıl :d ( gercı rol = rıng of lıfe roc = rıng of courage gıbı tahmınler yapıorum ama ne kadar doru bılmıom..yasasın ımngılızce bılmek :d) sımdıden tesekkurler ayrıten areste kasmada yardımcı olanlara duacıyım 1500 buff 1920 heal :d nick = priest_33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 pk yapmaycaksan birazda gosteris meraklisiysan shell al ama +7 den asgi alcaksan +7 chitin set hp bonuslu en iydsidir taki olarakta gene +9 set amu. of health gibi takilar alabilecegin en uygun settir. bp olarak kasacagim diyorsan +8 str set +9 str takilar(bu durumda cok cok az hp kalacagini unutma) +7 mirage sword bulacagin en uygun itemlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 (int priest) 2x cleric earring iron neck. glass belt +8/15hp full shell veya +8/15hp full chitin dd 25 helmet (full plate) spear 20 helmet (full plate) elinede smite hammer +7 veya lycaon hammer +7 alırsa güzel olur diger elinede kalkan olarak chitin shield +6 veya +7 aldımı bu priest i öldürmek biraz zor olur =) benim hayalimdeki priest bu =) (str priest) 2x roc iron neck. glass belt 2x we(warrior earring) dd 25 priest cap +5/20spear priest glovles +5/20spear priest boots str priest lerin hpsi düşük oldugu için full +8/15 hp armors en iyisidir zaten takılar yeteri kadar ap vericektir benim düşüncem bu herkeze göre farklıdır yanlışım varsa düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cvplarınız ıcın tesekkurler...eklıcegı olan lutfen eklesın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 diablo gayet guzel yazmıs +bence int priest icin 2xrol iyi olurdu hem 100 def. +100 health +14 hp bonus hic fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadasım abartmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadasım abartmıcam +7 hp set chitin zamanla +8 olur +6 smite hamer +6 ss ( cs cok zor ) +9 hp takılar ayrıca item hakkında her danısana +9 hp 19 set iron necklace fln yazan zihniyeti anlayamıyorum nerden bulcak legal bi insan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar