Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priest itemler

NumeroUno33

Öne çıkan mesajlar

bole konular 999 kere acılmıs olabılır ama tatmın edıcı bı yanıt bulamadım oyuzden tekrar soruom..su an battle priestim 61 lvl..62 olunca ustumu donatmayı dusunuorum..restat yapıp shellmı gıysem ve hangı takılar lazım...hem battle hemde ınt cı ıcın yazarsanız sevınırım..bide rol roc kısaltmalar yerıne tam yazarsanız sevınırım herkes sıızn gıbı degıl :d ( gercı rol = rıng of lıfe roc = rıng of courage gıbı tahmınler yapıorum ama ne kadar doru bılmıom..yasasın ımngılızce bılmek :d) sımdıden tesekkurler ayrıten areste kasmada yardımcı olanlara duacıyım 1500 buff 1920 heal :d nick = priest_33
Sosyal ağlarda paylaş

pk yapmaycaksan birazda gosteris meraklisiysan shell al ama +7 den asgi alcaksan +7 chitin set hp bonuslu en iydsidir
taki olarakta gene +9 set amu. of health gibi takilar alabilecegin en uygun settir.
bp olarak kasacagim diyorsan +8 str set +9 str takilar(bu durumda cok cok az hp kalacagini unutma) +7 mirage sword bulacagin en uygun itemlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

(int priest)
2x cleric earring iron neck. glass belt +8/15hp full shell veya +8/15hp full chitin dd 25 helmet (full plate) spear 20 helmet (full plate) elinede smite hammer +7 veya lycaon hammer +7 alırsa güzel olur diger elinede kalkan olarak chitin shield +6 veya +7 aldımı bu priest i öldürmek biraz zor olur =) benim hayalimdeki priest bu =)

(str priest)
2x roc iron neck. glass belt 2x we(warrior earring) dd 25 priest cap +5/20spear priest glovles +5/20spear priest boots str priest lerin hpsi düşük oldugu için full +8/15 hp armors en iyisidir zaten takılar yeteri kadar ap vericektir benim düşüncem bu herkeze göre farklıdır yanlışım varsa düzeltin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...