Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Ya ben bilgisayar almak istiyorum ama yani öyle iyi bişi olması gerekmez.İnternette rahatca dolasıyım birkaç da orta oyun oynıyayım yeter..Sİzce ne gibi bi özellikler olsun ve fiyatı ne civarı olur? Yani siz yaratın bir bilgisayar kafanızdan ve söyleyeyin.Ucuz bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 az önce arkadaşa topladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 üstekine ek olarak ekran kartını 9550 seçmen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fistan o sitenin adresi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bidolu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ram alırken kesinlikle kingston al. bir kere al ömür boyu garanti ve tam performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya bişi sorcam daha..evde yer yokmuş falan filan.yani ben nrmal bilgisayar kullanır gibi evde elektiriğe baglı olarak dizüstüde kullanamabilir miyim?yani günde 6 saat kullanmak içine eder i makınanın? mllet onlar işadamları için olmaz kullanamazsın diyor da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 klavye ve mouse takarsan 6 saat kullanabilir hale getirebilirsin internete gireyim, office, bir de eski oyunlar dersen az yer tutan bir bilg. olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar