Quibble Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 8059 km uzakta, baska bir havaalaninda, farkli bir lavabo onumde, farkli bir ayna, goruntu yine ayni ama..nefes alisimi izliyorum, aglayisimi,kendimi izleyisimi izliyorum.. birazdan ilk adimi atacagim, bir ilk daha..elimi yuzumu yikiyorum, kendime gelmem lazim."ben buradayim hala" diye haykiran yansimama inanmam lazim.don arkani ve yola cik artik diye bagiriyor bana, bekleyenin var..bende bekliyorum.ucagima dogru yururken, yasadigim bir dejavu degil, buradaydim ben daha once.giris kapisinda farkli suratlar var ama ayni yerde.eskilerini yerini almis amaclari ayni olan yuzler.bazilari digerlerinden daha cok dayansada, hepsinin yedegi var. farkli ucak, farkli koltuk belkide, daha once "19k" da oturdugumu hatirlamiyorum..yanim yine bos, yine yalnizim.bir kalkis daha ve ben herzamanki gibi bir fikrim varmiscasina supheci yorumlar yapiyorum kendi kendime.icimdeki korku, ulasamama korkusu..sorumsuz bir insanin nedensizligini yasiyorum surekli, tek nedenim bekliyenim.pembe bir bulut onumuzde bizi kucaklamak icin bekliyor,bende bekliyorum kucaklamayi, kucaklanmayi..disaridaki bosluga bir goz atiyorum, karanliga yutulmadan once.. onumde dokuz saat elli dakika, elimde kalem, kucagimda defter, kulagimda muzik, masamda ickim..dustugum hava boslugundan cikmak icin karaliyorum yine, kelimelerde ariyorum kendimi...
Öne çıkan mesajlar