izmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaslar baslıktakı isim benim bowlda kestiğim lycaon dan dusen stafı almıstır nasıl aldı dersenız tam loot sırasında bana party attı ve lootladıgım ıtem bana gelmedı daha sonrasında adama ana avrat sovdum ve adam pıskın pıskın gulumsedı knıght foruma nasıl sıkayet edebılecegım hakında bılgı werebılırsenız sevınırım izmir ncs to arben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 böyle şerefsizlerden çok var önce gelip parti atıyorlar kabul etmeyincede trade atmaya başlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 izmir adamin yaptigi serefsizlik baska bisey deilde, birazda hatayi kendinde arman gerekir. eger czde bowlda solo boss ariyorsan: block trade request yap, block trade de kimse rahatsiz edemesin,hatta en guzeli pmni kapat rahat rahat dolas ben ole yapiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aslında bunlardan kurtulmanın yolu party yi blocklamak değil açık tutmaktır neden derseniz siz party yi blocklayınca adam size party atarsa sağ alt köşede hani bişey yazıyo party blocklu mu ne işte o yazdığında tıklarsanız eşyaya yine adama gidiyor o yüzden en iyisi party açık olucak yaratığı öldürdükten sonra kutuya tıklıcaksın ama eşyayı almayıp 1 sn bekliceksin party atan varsa çat diye cancel a basıp hemen eşyaya tıklıcaksın böyle daha kolay kurtulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 has party blocked yazarken ne atarsa atsin senin cantani alamaz ole bir imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 işte party attığında tam has party blocked yazdığında tıklarsan eşya gidiyodu belki yeni patchlerle değişmiştir bilemem ama benim bu şekilde yılbaşı zamanında bi sürü hediye paketim gitmişti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ßu tarz konulardaki tek kesin cozum trade ßloklayip samimi bi arkadasini partiye almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 izmir senin msn adresin [email protected] mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar