fyasa2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 öncelikle herkese iyi sabahlar, arkadaşlar dün name change scroll aldım ve adımı değiştirdim;fakat yanlışlıkla türkçe karakter kullandım ve bu sabah login olmayı denediğimde çarımın adının bi acaip olduğunu ve çarımın resminin gelmediğini ve classının unknown class ve lvlinin 0 olduğunu gördüm. ne yapmalıyım? belki sizin de başınıza gelmiştir. ne öneriyorsunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bırak işte oynama ii bahane olr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 gold premium var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 silver premium wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ozaman k2 ye mail bomb yap belki düzeltirler banada oldu. ben uuraşamam dedim kapadım aac yi başka ac.caçtım. 1 master char gitti ama olsun :d [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 12:18 tarihinde, cemshit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim o kadar vaktim yok bi daha 60 a çar kasamam. arkadaşlar bu konuda fikir beyan edecek yok mu koca patide yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 co kısının basına geldi bu hala cozumu yok notice gecmisti bir sure once bu konuyla ilgili calısmalarımız var diye ama ne zaman biter ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sadece merak ettim acaba bu yanlisin sebebi yeni bir dupe yontemimi. bildigim kadariyla bu yoldan dupe yapanlar olmus onune gecmek icinde bole pratik bir cozum bulmus adamlar. o char gelmez hic umutlanma açıkça soleyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar