Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marvel karsilasmalari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiziki güç konusunda hulk hepsini suya götürür susuz getirir ama gambitle magneto fln yazmışsınız gambit (ileri sayılarını okuyanlar bilir bishopun oldugu sayılarda ) gelecekte bu tayfanın içinden sağ çıkan tek mutant ve güçleri inanılmaz boyutlarda =)

ha herkese karşı onslaught i tek geçerim o ayrı =)
Mesaj tarihi:
evet...evet..gelecekte sağ kalan tek x man üyesi gambit tir.x man in yok oluşunu görmüş bir elemandır.ayrıca kendisi rouge a asılmıştı taktir etmiştim:d.krizmanın kağıtla bütünleşmiş hallerinden biridir gambit...
Mesaj tarihi:
magneto gined een güçlü apocalypse ten sonra mutant ginede magneto diorum

onslaught u bitek galactus yener ( ve blekide sonunda tanrılıga tam olarka akbul edilen ve anıları geri verilen thor)

xevier vs juggernaut ta juggernaut 1e1 de yener tartışmasız aslında hulk melee de yenebilecek apo vb karakterler dışında tek isim o.

yanlız bu soruyu nah yanıtlarsınız

ben franklin vs apo
Mesaj tarihi:
ghostride vs wichtblade- ghost tabikide filmide geliyor zaten n. cage oynuyor.

ben franklin v.s herkes -- ben franklin ama bilinçli değil uncontroled power. tüm marveli bir kapta geri getiren fantastic 4 un çocuğu olur kendisi...
Mesaj tarihi:
daha sobnra cocuk bedeninde gelecekteki aklyıla beraber (ve kafasındaki çipin bozulması sonucu) güçleri kontrollü hale gelior. bgene ancak galaktus ve thro başa çıkabilir.

yeni sorum

dr.strange (favori marvel karakterim) vs daredevil
Mesaj tarihi:
aa doğru ya, ben i nasıl unuttum! ama sadece bir kısa macerasını biliyorum, unutmam normal.

dr. strange alır. mistik güçleri olan değil mi o, hani bu boyutun koruyucusu.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bugun
Ultimate.Avengers.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE.avi

adlı, marvel yapımı flimi izledim.

Flimin sonunda hulk,

captan amerika-thor-demiradam-dev adam+uzaylıları vs herkezi pestil yapıyordu..

şimdiye kadar izlediğim eniyi kapışmlardan birisiydi şiddetle tavsiye ederim izleyin:)
Mesaj tarihi:
arkadasim bleda fox kids de gorudgun cizgi filmleri yazma yazmissin tmm sana ayri bi soru sorayim cevapla bu cizgi film forumu altinda ne topic acilabilir bi elemana yazdigi yazidan dolayi gereksizmisin demissin...
gereksizmisin?
  • Yeni Oluştur...