Bleda Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 innocente gereksizmisin nesin ya? neyse simdiki sorum magneto vs prof x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 havada karada magneto başlığını taktığı sürece tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 fiziki güç konusunda hulk hepsini suya götürür susuz getirir ama gambitle magneto fln yazmışsınız gambit (ileri sayılarını okuyanlar bilir bishopun oldugu sayılarda ) gelecekte bu tayfanın içinden sağ çıkan tek mutant ve güçleri inanılmaz boyutlarda =) ha herkese karşı onslaught i tek geçerim o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet...evet..gelecekte sağ kalan tek x man üyesi gambit tir.x man in yok oluşunu görmüş bir elemandır.ayrıca kendisi rouge a asılmıştı taktir etmiştim:d.krizmanın kağıtla bütünleşmiş hallerinden biridir gambit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kingpin vs daredevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 juggernaut vs xavier(iki kardeşin savaşı... mükemmel) venom vs ???? (venomla düvüşecek uyumlu bir eş bulamadım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 x-men'i yokedende gambit'ti galiba. yanlış mı hatırlıyorum yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 magneto gined een güçlü apocalypse ten sonra mutant ginede magneto diorum onslaught u bitek galactus yener ( ve blekide sonunda tanrılıga tam olarka akbul edilen ve anıları geri verilen thor) xevier vs juggernaut ta juggernaut 1e1 de yener tartışmasız aslında hulk melee de yenebilecek apo vb karakterler dışında tek isim o. yanlız bu soruyu nah yanıtlarsınız ben franklin vs apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben franklin, elektriği bulan mı yoksa amerika başkanı olan mı? apo, apocalypse mi, abdullah öcalan mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ghostraider vs witchblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 xmen'in yokoluşunda gambit'in payı var, onun içün sağ kalıyor [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:51 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ghostride vs wichtblade- ghost tabikide filmide geliyor zaten n. cage oynuyor. ben franklin v.s herkes -- ben franklin ama bilinçli değil uncontroled power. tüm marveli bir kapta geri getiren fantastic 4 un çocuğu olur kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 daha sobnra cocuk bedeninde gelecekteki aklyıla beraber (ve kafasındaki çipin bozulması sonucu) güçleri kontrollü hale gelior. bgene ancak galaktus ve thro başa çıkabilir. yeni sorum dr.strange (favori marvel karakterim) vs daredevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aa doğru ya, ben i nasıl unuttum! ama sadece bir kısa macerasını biliyorum, unutmam normal. dr. strange alır. mistik güçleri olan değil mi o, hani bu boyutun koruyucusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 venomun eşi var zaten carnage venom vs carnage dan ıdeal ne olabılırkı bırak sabaha akdar kapıssınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 viktor carnage>venom, çünkü hem carnage daha sapık ruhlu hem venomun torunu olurken mutasyong eçirirken cok fazla güç kazanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Carnage Venomun Torunu diil Yahu...Oğlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kenshin bizim açımızan oglu ama cassidy ile birleşmeden önce olan bi kaç ola yüzünden "torun" sayılıo die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşlar bugun Ultimate.Avengers.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE.avi adlı, marvel yapımı flimi izledim. Flimin sonunda hulk, captan amerika-thor-demiradam-dev adam+uzaylıları vs herkezi pestil yapıyordu.. şimdiye kadar izlediğim eniyi kapışmlardan birisiydi şiddetle tavsiye ederim izleyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o filmi ben de çektim, yada öyle zannetmişim. Sadece ilk kısmını izleyebildim. Doğru düzgün çalışan bir link var mdıır? torrent, emule herşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ed2k://|file|Ultimate.Avengers.(dvdrip).[Moonsong].[DivXForever.Com].avi|733900800|D9FB7F59E1D3D442C73E1D5BA364A7C8|/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 juggernaut vs hulk === hulk hulk vs colossus == hulk colossus vs the thing (fantastic 4) == colossus hulk vs the thing = hulk mr.fantastic vs spiderman = spiderman iceman vs jonathan storm = iceman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadasim bleda fox kids de gorudgun cizgi filmleri yazma yazmissin tmm sana ayri bi soru sorayim cevapla bu cizgi film forumu altinda ne topic acilabilir bi elemana yazdigi yazidan dolayi gereksizmisin demissin... gereksizmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 simdi o filmi aratiorum insallah bulurum onerdigin bi program warmi kender ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Carnage kadar gereksiz bir karakter de yok ama, kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar