Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar sony dsc-w5 almayı düşünüyorum ,doğubanktan da vazgeçtim, neresi olabilir yada belli bir bölge verseniz de yeterli olur araştırmam için, avrupa yakası olursa çok daha süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 vatan bilgisayardan mp3 player almıştım(teknik servise göndermedim servislerini bilmiyorum yani). teknosa dan video kamera aldım. (servis olayı berbat.) hızlı sistemden foto mak. aldım. pazartesi gönderdim servise bi sorundan. cuma günü aldım. servisi gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERHOT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bimeks ten alabilirsin teknosaya oranla daha ucuz.peşin fiyatına 12 ay taksit falaan yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 carousell teknosada deneyerek alabiliyosun,ordan almasanda orda bi dene önce :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eminönü'nde bir yer önerebilirim istersen; ama dersen "doğubank" ve civarından istemiyorum, o zaman bir şey diyemem. gene de alacaksan teknosa, bimeks gibi mağazalardan alacağına dijital kamera satan bir yerden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar