Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boyle bir program varmidir?

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

ekranın soluna doğru ama ortalarında duran herhangi bir "always on top" özellikli program, oyunun sağ üst köşelerinde gözükür, oyunlarda ekran çözünürlüğü farklı olduğu için (mesela 800x600) sizin sağdaki yada soldaki always on top özellikli programlarınız ekranın dışında kalıyor :)

mesela, msgplus sayesinde masaüstüne kişileri koyabiliyoruz ve ben oyun oynarken o kişileri görüyorum, bu yüzden msn'i kapatıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

video playerlar overlay surface diye bir şeyler kullanıyor. windowsun kendi grafik sistemini aşıp ekran kartıyla daha bi yakın iletişim kuruyor diyebiliriz. (edik;print screenle filmden ss alamamamızın sebebi de bu mesela) tam ekran oyun esnasında da aynı şekil bi yakınlık var. hem o overlayin hem de oyunun aynı anda olabileceğinden şüpheliyim.

ama şöyle olabilir, videoyu overlay surface kullanmadan göstert diyebileceğin bi playerda always on top özelliğiyle açarsın video player muhtemelen gdi dışında bi yerlere erişmediğinden olay çözülebilir. ama bu haliyle ne oyundan ne de videodan yüksek performans bekleme.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:36 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...