Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aradigim programi tarif edeyim mesela siz bi oyun oynuyosuz ayni zamanda video izlemek de istiyosunuz oyunun icinde iken ekranin bi kosesinde video oynatabilecek bi program ariyorum bilen birisi soylerse cok ise yariyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-outof- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sanmam..ama oladabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ekran kartı firmasının yaptığı sürücüler ile olabiliyordu ama ben hiç o sürücülerin düzgün çalıştığını görmedim. :p program bulursan bana da haber ver. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya bulsam cok ise yaricak iste ama kimse bilmio bisi en sonunda kendim yapicam programi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben onu birtek mac os tiger da yaptım kendi programı wardı ama windows da iken olurmu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 "always on top" özelliği bulunan herhangi bir video programı işini görür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oyunlar ekran kartı devreye girince daha "always on top" olduklarından dolayı olmaz o iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ekranın soluna doğru ama ortalarında duran herhangi bir "always on top" özellikli program, oyunun sağ üst köşelerinde gözükür, oyunlarda ekran çözünürlüğü farklı olduğu için (mesela 800x600) sizin sağdaki yada soldaki always on top özellikli programlarınız ekranın dışında kalıyor :) mesela, msgplus sayesinde masaüstüne kişileri koyabiliyoruz ve ben oyun oynarken o kişileri görüyorum, bu yüzden msn'i kapatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 video playerlar overlay surface diye bir şeyler kullanıyor. windowsun kendi grafik sistemini aşıp ekran kartıyla daha bi yakın iletişim kuruyor diyebiliriz. (edik;print screenle filmden ss alamamamızın sebebi de bu mesela) tam ekran oyun esnasında da aynı şekil bi yakınlık var. hem o overlayin hem de oyunun aynı anda olabileceğinden şüpheliyim. ama şöyle olabilir, videoyu overlay surface kullanmadan göstert diyebileceğin bi playerda always on top özelliğiyle açarsın video player muhtemelen gdi dışında bi yerlere erişmediğinden olay çözülebilir. ama bu haliyle ne oyundan ne de videodan yüksek performans bekleme. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:36 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bs player da olması lazım. always top.. yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bs playerda olmuyor, test ettim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 herhangi bi playerda always on top yapıp olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oyunu windowed çalıştır o zaman always on top işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar