Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günümüzün kızları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@aykan;

yok, cidden kötü bi niyetim yoktu o mesajı atarken... sırf meraktan sordum... dediğim gibi, orda anlatılan kız modeli var, evet. ama "genellikle böyle" ve "allah belasını versin" çok abartı olmuş...

ben de sevmem etmem kendilerini, uzak duruyorum, o bakımdan içim rahat. zorla mı giriyolar ki bu insanlar hayatına "allah belasını versin" diyosun?
Mesaj tarihi:
merak ettim, arabesk muzik dinler misin aykan? yoksa onu da sevmediginde boyle gelip konu acar misin?

tartismak "polemige girmek"se ve sen tartismak istemiyosan niye konu acarsin ki... akil fikir, 3 gunluk omur diliyorum.
Mesaj tarihi:
var var bunlardan ben de goruyorum utanıorm feciyi sekilde;delinin bi sarkısı var hatta bu ablalara ne guzel demiş adamlarr :

ah! ayağında harley botlar
kıçında mango kotlar
gece gündüz dolaşıyor
asmerkezlerde ablam

ah! elinde cep telefonu
konturu hiç bitmez
açlık, sefalet nedir?
ablam bunları bilmez

kıçında mango kotlar
gece gündüz dolaşıyor
zafer plaza’da ablam

kıçında mango kotlar
gece gündüz dolaşıyor
akmerkezlerde ablam

ah! elinde cep telefonu
konturu hiç bitmez
açlık, sefalet nedir?
ablam bunları bilmez

kıçında mango kotlar
ne kadardır ah fiyatı
boynundaki elmasın ablam?

ne güzel yaratmış
seni yaradan
ama biraz da beyin ihsan eyleseymiş
güzelim, o boş (taş) kafana
Mesaj tarihi:
aykan özelden cep numaramı veriyorum, böleleri denk geldimi hakaret yerine misal; "allah belanı versin!" yerine "sıfır beşyüz otuzikiii altı yüzz kırk yedii.. " diyosun ;)
Mesaj tarihi:
adam alıntı yaptım bn yazmadım diosa da, bölle düşünmeseydi tutup copy paste yapmazdı heralde. bölle düşünenlere cidden acıorm, çünkü btn kızlar bölle dediklerine göre, hayatlarında kız die bi şy yok. bilirmiş gbi davranarak hiç bi şey bilmediklerni btn aleme gösteriolar işte.
bölle kızlar yok mu? filmlerde var ama şurda caddeye çık en tikky diceğn hatun bile bu kdr "mahlukumsu" özellikler taşımıo.
abartılmış, bilmeden sadece filmlerde izlemekten kaynaklanıo bu.
Mesaj tarihi:
mauww filmlerdemi var yapma lütfen cık bir istiklale say bakalım kac tane var okula giderken bile yolda kac tane sayıyorum

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 14:03 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ehueh...
istiklal mi? istiklalde bölle kız yoktur. varsa da inan yoktur, rol yapıodur. hadi bağdat caddesi deseniz, brzcık tutcak ama dedim ya orda bile yok. bu abartılmış yalan bi durum.
  • Yeni Oluştur...