Revenge Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu arada sweet november kötü filmmiydi kardeşim !
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @aykan; yok, cidden kötü bi niyetim yoktu o mesajı atarken... sırf meraktan sordum... dediğim gibi, orda anlatılan kız modeli var, evet. ama "genellikle böyle" ve "allah belasını versin" çok abartı olmuş... ben de sevmem etmem kendilerini, uzak duruyorum, o bakımdan içim rahat. zorla mı giriyolar ki bu insanlar hayatına "allah belasını versin" diyosun?
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 turk mali yurdun mali herkes onu kullanmali
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 merak ettim, arabesk muzik dinler misin aykan? yoksa onu da sevmediginde boyle gelip konu acar misin? tartismak "polemige girmek"se ve sen tartismak istemiyosan niye konu acarsin ki... akil fikir, 3 gunluk omur diliyorum.
irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 var var bunlardan ben de goruyorum utanıorm feciyi sekilde;delinin bi sarkısı var hatta bu ablalara ne guzel demiş adamlarr : ah! ayağında harley botlar kıçında mango kotlar gece gündüz dolaşıyor asmerkezlerde ablam ah! elinde cep telefonu konturu hiç bitmez açlık, sefalet nedir? ablam bunları bilmez ah! ayağında harley botlar kıçında mango kotlar gece gündüz dolaşıyor zafer plaza’da ablam ah! ayağında harley botlar kıçında mango kotlar gece gündüz dolaşıyor akmerkezlerde ablam ah! elinde cep telefonu konturu hiç bitmez açlık, sefalet nedir? ablam bunları bilmez ah! ayağında harley botlar kıçında mango kotlar ne kadardır ah fiyatı boynundaki elmasın ablam? ne güzel yaratmış seni yaradan ama biraz da beyin ihsan eyleseymiş güzelim, o boş (taş) kafana
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2. kere diorumki bir alıntıdır. tartışmaları bana doğru yonlerdirmeyin pls.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ne güzel insan grupluyorsun ya, benim gözümde onlardan hicbir farkin kalmiyor acikcasi o yazi ile.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 peki . günümüzün kizlari hmmm bu kapasitedeki ´sacma sapan yazi yazan organizmalar da ortacagdan kalma o zaman .
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aykan özelden cep numaramı veriyorum, böleleri denk geldimi hakaret yerine misal; "allah belanı versin!" yerine "sıfır beşyüz otuzikiii altı yüzz kırk yedii.. " diyosun ;)
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aykan ve aykan benzeri görüşlere sahip olanlara acıyorum. eziklik mi desem, ne desem...ama acıdım.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 adam alıntı yaptım ben yazmadım diyo ayrıca bole tipler yokmu var o yüzden bütün kızlarıda aynı kategoriye koymamak lazım
CESURYUREK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fistan al sana böle kız numarası 05446567587
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 adam alıntı yaptım bn yazmadım diosa da, bölle düşünmeseydi tutup copy paste yapmazdı heralde. bölle düşünenlere cidden acıorm, çünkü btn kızlar bölle dediklerine göre, hayatlarında kız die bi şy yok. bilirmiş gbi davranarak hiç bi şey bilmediklerni btn aleme gösteriolar işte. bölle kızlar yok mu? filmlerde var ama şurda caddeye çık en tikky diceğn hatun bile bu kdr "mahlukumsu" özellikler taşımıo. abartılmış, bilmeden sadece filmlerde izlemekten kaynaklanıo bu.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mauww filmlerdemi var yapma lütfen cık bir istiklale say bakalım kac tane var okula giderken bile yolda kac tane sayıyorum [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 14:03 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
CESURYUREK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @fistan al sana turkcellllllllllllllllllllllllll 05358157904
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ehueh... istiklal mi? istiklalde bölle kız yoktur. varsa da inan yoktur, rol yapıodur. hadi bağdat caddesi deseniz, brzcık tutcak ama dedim ya orda bile yok. bu abartılmış yalan bi durum.
Öne çıkan mesajlar