LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaşlar bana acilen dünya saatlerini veren(tahran katmandu gibi yerler dahil) bi site veya program lazım. bildiğiniz bi şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 acil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 napcan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 babamla çok fena kapıştık. ben denizcilik okuyorum ve diyorum ki dünyanın kullandığı saatlerde ½ lik farklılıklar olabilir. o da inatla hayır sadece tam saatlik farklılıklar olur diyor. ona bu siteyi de gösterdim ama hala ikna olmadı. http://www.ada.net.tr/ajanda/saat.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dünya saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende girerdim yani iddiaya.yarım saatlik fark koyan ülke hangisiymiş? var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yarım saatlik farklar olur, olmzmı.. bütün saat ayrımları tam saattlik değildir dünyada.. herhangibir büyük atlsatan da bakabilirsiniz.. kesinlikle yarım saattlik ayrımlar da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 burda hep tam fark kullanan ülkeler var... özellikle tahranın saatini gösteren bi yer lazım. çünkü gmt:+2.½ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tahranın telefon kodunu bul, ara kafana göre bir numara, şansına az ingilzice bilen biyer çıkarsa, what time is it vs sor bakalım ne dicekler :) hatta tahran büyük elçiliinin telefonunu bul :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 http://www.masterfuar.com.tr/tr/default.asp?action=worldtime buldum siteyi bigün sizede lazım olabilir. sesi soluğu kesildi bi anda babamın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar