LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu kılıcın doğru drop rate ini bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen, allakhazam ile thottbot farklı değerler veriyor. ayrıca nef i farmlayan guilddeki arkadaşlarda kaç runda kaç kere düştüğünü yazarsa sevinirim, bi türlü düşmedi de... valhar-decerto-fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tam drop rate i bilmiyorum ama biz nefarian'ı farm a bağladıktan sonra 5.(6. da olabilir tam hatırlamıyorum) kesişimizde düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 allah bugun geliyomu yoksa lordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 keşke.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 valhar'ım droprate düşük gerçekten, ama şansa bakar sonuçta 3 hafta ardarda da düşebilir 3 ay hiç düşmeyedebilir. oturup dua etceksin artık :) ispensalar-fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 penalized 11 ekim 2005'den beri farmliyor, ilk defa 10 gün falan önce düstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dua edelim o zaman, yapacak başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bendede telekoma süper ötesi dualar gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar