mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilginc bir flash animasyonu sizinle paylasmak istedim, izlemeye deger http://www.themeatrix.com/turkish/ [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 00:25 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 abd.. sosyal dayanışma çok güzel yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hakikaten de izlemeye değer... özellikle "smells like sshhhht" esprisi çok güzel olmuş, ayrıyeten kaliteli bir "resistance" aracı olmuş... doğruluğu nedir bilemem, ama güzel yapmışlar... (tabii inek/domuz/tavuk gibi hayvanların, daha sağlıklı koşullar altında kesilmeyi beklemeyi savunması absürd olmuş da, olur o kadar canım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 beğendim. ne yazıkki doğru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 böyle bir şey türkiye'de olsa ana tema şöyle olurdu "onları yemeyin, onları yiyenler suçludur, suçluuu, suçlu hissedin suçluuuuuu suçlu hissettirip bir şeyler yaptırabileceğimi sanıyorum size! suçluuuuuuusuuun.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bizde de tam tersi, maret, yok bilmemne markalı ürünler tüketin diyolar.gelişmemiş ülkemizde ne yazık ki.biraz geriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sanayileşen her şey bozulmaya, yozlaşmaya mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar