kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 sen dediğimi yap çok bomba olur o aura mıdır nedir böle ışın kılıcının renginde bir aydınlık oluyor ya[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Tamam onu da yapıcam ama ortamda duwar fln yok ki ışık kaplasın ortamı düz siyah ortamda çalıştım hep bari deathStar'ın içini dizayn ediim orda calısıım[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 düz siyah ta daha belirgin olur kanımca ama sen bilirsin bir sw manyağı olarak taktik veriyoruz nede olsa :) benimde okulda sıkılıp vardı böle kurşun kalemde yaptığım dizaynlar onları yayınlarım burada eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Horacules, 07 September 2003 18:58 tarihinde demiş ki: kılıçlar çok iyi hoşta peki bunları kullanacak jedi lar nerde? hıı? hıı?[hline]yok Burda http://www.geocities.com/tabseditor/siths.JPG üşenmeyin c/p yapın[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ehuehe saol bonus özellikle tokyo warheart süper olmuş[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Aslında daha gslini yapcaktım ama photshop eski sürüm olduğundan hiç kullanmadım 3D program ile de anca bu kdr 2D resim oluo[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ilk kılıçta reaper varmış yeni gördüm süper olmuş ya sith olsam ondan kullanırdım kesinlikle :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hem reaper war hem Children of Bodom yazıo da teq taraftan resim alınca yazı cıkmıo tabi Başka siparişler warsa sölein yapıım[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar