Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bir tane daha yaptım gitgite daha gsl yapmaya başladım be http://www.geocities.com/tabseditor/kilic10.JPG cidden kaliteli olmaya başladılar[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 oo baya güzel olmuş bu[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Saolasın Dediim gibi gidgide ii olmaya basladılar fazlda uğraştırmıolar 10b dk. bile sürmüo saberhilt biraz uğraştırıo o kdr Bunları da sıkıntıdan yaptım KabloNet kopuo ikide bir burda hat bozuqmus birzdan gene koparsa bi tane daha yacam herhalde:)[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bir de fanatikler için yaptım o da burda Not:Gs'li olmayanlar bakmayabilir[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ilk yaptıklarını beğenmedim doğrusu. renkli sopa gibi olmuş. ama şu son yaptığın 2 tanesi hoşuma gitti ışın kılıcı olduğu daha belli olmuş. gittikçe iyileşiyo. daha iyilerini de bekliyoruz.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 DAha iileri gelirde asıl bi jedi ya da sith modeli bulursam(yapması çok zor) animasyon yapıcam hatta kasıp duel bile yapabilirim[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 İki tane daha yaptım anma bunlar daha da gsl oldu sanki http://www.geocities.com/tabseditor/kilic11.JPG dierinde de saberhilt'te Crow'un(film) resmi war aşmış bişi oldu http://www.geocities.com/tabseditor/crow.JPG[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Son çalışmalarım http://www.geocities.com/tabseditor/saberstaff2.JPG We fizik kurallarını zorluyorum Karşınızda lightwhip http://www.geocities.com/tabseditor/lightwhip.JPG[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 güzel çalışmalar ama sonuncusu resmen fantezi kırbacı :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya bence güzel olmamış çoğu..bak ben olsam saberhilti yaparım programla..sonra onu photoshopa aktarıp saber efekti yaparım..çünkü photoshopta gerçekten mükemmel efektler yapabiliyorsun..hemde en fazla 3 dakikda..birde öyle dene..olmassa sana nasıl yapılacağını anlatırım..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 http://www.geocities.com/tabseditor/saberstaff3.JPG Gilean peqi dediklerin Photoshop 5 ile olur mu bnde o war cunki Cinea 4D ile ışın efekti sadece 15 sn fln:) bnce gsl de oluo ama daha iisi warsa onu da denemeq isterim tabi[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Gilean soyle dusun, bunlari filme dokmek istersenama 3d filmde yaptigini animate etmek kat kat kolay olur. YToksa her kareyi photoshop ta teker teker editleyecek baba yigitler yok :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Her kareyi editlemeq ölüm olur ztn bi aniasyon yaptığımda har kareyi renderlamak bile ölüm editlemeği düşünemiyorum ama efekt daha gslse sadece resimler için photoshop'u kullanabilirim[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kılıçlar çok iyi hoşta peki bunları kullanacak jedi lar nerde? hıı? hıı?[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Horacules, 07 September 2003 18:58 tarihinde demiş ki: kılıçlar çok iyi hoşta peki bunları kullanacak jedi lar nerde? hıı? hıı?[hline]yok Ben varim Ozellikle O Crow hilt benim kilicimdir baska kimseyi tanimam Zaten crow gibiyim allahima Inan miyan baksin suraya http://www.geocities.com/neverendinglegends/thgrdn.jpg[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hangi bm grubundan fırlayıp gelmiş acep[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Adam harbi Crow tmm sana werdim crow hiltli olanı ınfernal sanda children of bodom'lu yapıım[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 olur tamam :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 O zmn children of Bodom bn bilmem sn bana resmini we ya ne olmasını istiosan onu yolla gerisine karısma bi de rengini söle[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 valla beyler diyorum size Benim hilt im ayri olur SIssss Bundan sonra benim black SMith imsin Okadar baska kimse siparis vermesin yerim allahima Inanmiyan fotoya baksin lol Bu arada Bm grubunda calmiyorum,,,Cunku ben Doom metal takiliyorum adamim (oha iyice kusasim geldi son cumlede.Yaptigim kayaja yazik oldu dagittik karizmayi)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: The_Guardian, 07 September 2003 19:30 tarihinde demiş ki: baska kimse siparis vermesin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Her jedi ışın kılcını kendi yapar Ama siz beceremmiosanız bn yaparım size :)[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kendi resmim olsa yollicaktım ama yok :( reaper'ın eline kondursana darth maul un kılıcından bi tane son albüm kapağı hate crew deathroll[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 iyi güzel olmuşta ışın kılıcının etrafa biraz aydınlık vermesi lazım oyunlarda oluyor demek istediğimi anlamışsındır umarım.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 iyi bir noktaya parmak başmısın harbi unutmusun dur onun üzerinde brz çalışıım[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Madalyalı Infernal'ın isteği üzerine yeni ışın kılıcı dizayn ettim aslında üzerinde Children of Bodom yazıo ama Silindir bir cisim olduu için peq belli olmuo bi de şu reaper mıdır nedir o da war dikkatli bakın görürsünüz http://www.geocities.com/tabseditor/CoB.JPG Bi de reaper'in eline ışın kılıcı wersene demişti onu da yaptım ama bu program onun için deilmiş bunu anladım 3D bir cisimi 2D fotoya aktarmak zor we kalitesiz oldu Photoshopla daha gsl we rahat olur photoshopla yapardım ama bnde 5 war o yuzden hiç bulaşmadım o da asağıda http://www.geocities.com/tabseditor/followthesithreaper.JPG[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar