Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isın Kılıci calısmam

Bonus

Öne çıkan mesajlar

Saolasın

Dediim gibi gidgide ii olmaya basladılar fazlda uğraştırmıolar 10b dk. bile sürmüo saberhilt biraz uğraştırıo o kdr

Bunları da sıkıntıdan yaptım KabloNet kopuo ikide bir burda hat bozuqmus birzdan gene koparsa bi tane daha yacam herhalde:)[hline]MKC
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yaptıklarını beğenmedim doğrusu. renkli sopa gibi olmuş. ama şu son yaptığın 2 tanesi hoşuma gitti ışın kılıcı olduğu daha belli olmuş. gittikçe iyileşiyo. daha iyilerini de bekliyoruz.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence güzel olmamış çoğu..bak ben olsam saberhilti yaparım programla..sonra onu photoshopa aktarıp saber efekti yaparım..çünkü photoshopta gerçekten mükemmel efektler yapabiliyorsun..hemde en fazla 3 dakikda..birde öyle dene..olmassa sana nasıl yapılacağını anlatırım..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horacules, 07 September 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
kılıçlar çok iyi hoşta peki bunları kullanacak jedi lar nerde?
hıı? hıı?[hline]yok

Ben varim
Ozellikle O Crow hilt benim kilicimdir baska kimseyi tanimam
Zaten crow gibiyim allahima
Inan miyan baksin suraya

http://www.geocities.com/neverendinglegends/thgrdn.jpg[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

valla beyler diyorum size
Benim hilt im ayri olur
SIssss
Bundan sonra benim black SMith imsin
Okadar
baska kimse siparis vermesin
yerim allahima
Inanmiyan fotoya baksin lol

Bu arada Bm grubunda calmiyorum,,,Cunku ben Doom metal takiliyorum adamim (oha iyice kusasim geldi son cumlede.Yaptigim kayaja yazik oldu dagittik karizmayi)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel olmuşta ışın kılıcının etrafa biraz aydınlık vermesi lazım oyunlarda oluyor demek istediğimi anlamışsındır umarım.[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

Madalyalı Infernal'ın isteği üzerine yeni ışın kılıcı dizayn ettim aslında üzerinde Children of Bodom yazıo ama Silindir bir cisim olduu için peq belli olmuo bi de şu reaper mıdır nedir o da war dikkatli bakın görürsünüz

http://www.geocities.com/tabseditor/CoB.JPG

Bi de reaper'in eline ışın kılıcı wersene demişti onu da yaptım ama bu program onun için deilmiş bunu anladım 3D bir cisimi 2D fotoya aktarmak zor we kalitesiz oldu Photoshopla daha gsl we rahat olur photoshopla yapardım ama bnde 5 war o yuzden hiç bulaşmadım o da asağıda

http://www.geocities.com/tabseditor/followthesithreaper.JPG[hline]MKC
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...