Lethious Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 çoğu kişi wow oynarken blue screen(death screen) adı verilen hatayla karsılasıyor ya bilgisayar reset atıyor yada mavi ekran üsünde hata mesajı veriyor. bunun 10000 kişide olduğunu okudum. fakat çözümü pek yok gibi. daha cok ati kullananlarda oluyormuş sanırım. fakat ben aynı sorunu baska ekran kartı kullananlardada gördüm. reset atmamamsı icin bir çözüm var ama bu sefer blue screende donuyor.nolcak bizim bu halimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya herkes ati den şikayet ediyo ben kaç aydır güzelim 9800 prodan bişi görmedim kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ati x300 32mb ibm ve geforce go fx5500 64mb toshiba laptoplarından oynuom bi sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aynı sorun bende de war amabende nvidiaekrankartı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o sorun ram den kaynaklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 9600xt kullanıyorum bugüne kadar hiç bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım. ama ben kartı aldığımda şöyle bir resetleme sorunu vardı. kartın kutusundan çıkan cddeki driver bozukmuş, oyuna girdikten 5dk sonra reset atıyordu. onun dışında da hiç bir sorun duymadım, ben de yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 9800 xt vardı hiç bir şekilde sorun yaşamadım. kartın fanı yandı dolayısıyla kart yandı ve yedekteki mx 400 ile oynuyorum şu an ve deli gibi mavi ekran, donma, kitlenme sorunlarım var. tahminim, ekran kartının fazla ısınması yüzünden olduğu bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu sorun benim 1 yildan fazla suredir basimda sadece wow oynarken deil bi suru sey yaparken oluodu irq hatasi veriodu ses karti/ekran karti/dsl moden/usb port her biyerden error geliodu anakartta malum sorun buyuk ihtimalle dun gece son noktayi koydu bilgisayar acarken takilmaya basladi neyse bi sekilde halloldu sonra windows ilk acildigi anda desktop da dondu makina 10-15 kere restart attim hep bole format atiyim dedim 3 saatte format atamadim windows u yuklerken takilmaya basladi bu seferde :o bilgisayari tamamen parcaliyip tekrar topladim herseyi kontrol ettim yanik patlak varmi die guc bela windows u kurdum modem driver i ve ses karti driverini yukledikten sora yine mavi ekran cikti modem driver i ve ses karti driver i uctu modem i hallettim ama simdi ses yok makinada 80 kere yukledim driver i banamisin demio bide wow u calistirdiktan 1-2 dakika sonra ne error verio ne bisi direk donuyo makina ole kalio restart... delirmek uzereyim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: o sorun ram den kaynaklı bence ramden nasıl kaynaklanabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandrue Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende uzun süre wow oynadıktan sonra oyundan çıkınca mavi ekran veriyordu. artık alışmıştım her gece oyundan çıakrkene mavi ekran verip restart a. hatta bunun için bir kaç defa blizz a detaylı mail attım (directx ten binbir türlü zımbırtının ayarrını gösteren log dosyası çıkartıp yolladım) geçenelerde foruma gene baktım hatalar kısmınnda bluescreendeaath diye gösteriyordu bu hatayı. driverlardan kaynaklandığını iddaa ediyorlardı (anakart, ekran kartı bios vs...) sonra oradan nvidiaın forumlarına baktım. yaşadığım sorun nv4disp.dll ile ilgili bir sorundu ve bu sorunun birç ok kişi de olduğunu gördüm. biri bunu fixlediğini söylüyordu. ahanda burada yazan arkadaşın verdiği linkten dosayalrı indirdim kurdum. son 3-4 gündür mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım. siz gene de iyice okuyun ona göre karar verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi kere oyun donup mavi ekran verdi onda da hd mefta oldu, sebebini hala anlamis degilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sandrue verdiğin link bende açılmıyor, sorun bendemi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yeni bilgisayar aldim artik sorun olmuyo :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ah ah link açıldı. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar