New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu oyuna girememe yuzunden ko dan kaçtım sro başladı adam gibi toplasan 5-6 saat oynadım 3 gundur 19 lvl oldum daha yeni başladım ancak oyundan soğudum :( giren bir daha çıkmıyor pff ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende 3 gun once basladım ilk kez bugun oldu bu girememe sorunu eski topicleri okudum az once eskiden beri olan bi durummus bu serverlardaki player sayısını gordukcede duzelmesini beklemiyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aynı şekilde giremiyorum, 9-14 arası denemede girebiliyorum ancak, o da denersem ... bilgisayar başında olmayan playerlari bir şekilde oyundan çıkartmaları lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya ben hayla anlamadım şuan silkroad beta test demi yoksa değilmi biri testde dio biri değil dio biri beni aydınlatabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 betadan çıktı sanırım, yeni server geliyor adı da oasis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nezaman gelecek bu oasis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mart başı yazmışlar sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eger yeni basliyorsaniz aege xian gibi serverlarda baslamayin. zaten tika basa dolular. oncelikli seciminiz yeni acilcak oasis, sonra athens en sonda babel. bunlar haricinde herhangi bi server da baslamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anlamadiqim 1 konu ve durmadan acilan yeni serverler neden ko daki gibi degil buda ?? aege 1 2 gibisinden server acsalar daha iyi olucak bence ama adamlar durmadan yeni server aciyorlar 1 2 yapmak gibi 1 düsünce yok sanirim..Ve aksam dan gece 2 ye kdr oyun'a girmek icin hergun ugrasiyorum giremiyorum .. Ama artik pes eddim saat 2 den Sonra deniyorum oyuna girmeye :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evet bende rahatsızım bu durumdan level 33 um ve bir an once questlerımı bitirip level ımı atlmaka istiyorum.. ama oyuna gırmenın en guzel zamanları gene 12 den sonra taki oglenleyın saat 1 e kadar server a rahat bir sekılde baglanabılırsınız.. bu arada deneyin sureklı deneyın deneyın ve deneyın elbette sizi istedigi kadar dc etsın mutlaka bir kisi cıkacak ve siz onun yerıne baglancaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar