Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaşın bilgisayarındayım da, şu adres boşluğunun altındaki "hotbar" tarzı hedeleri nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar? "hotbar" diye bi hede (ismini de bilmiyorum lol) çıkmış, program olarak da bulamadım bilgisayarda, bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 program ekle/kaldır bölümünden hotbar hedelerini kaldırabilirsin sanırım. bir dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 baktım abi, yok orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 letgious olmaz.. bak ad aware spybot s&d veya spy doctor dene ki bunlardan eherhangi birinin rahatlıkla çıkarması gerekir ancak bişi olurda cidden yapışmış ise hijackthis i kullan. ama hijackthis de dikkat et her gösterdigi virüs spy deil eger yanlış bişi silersen sıçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar