Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

illusion

Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

pek kullanmadığım bi skill boss larda felan atıyorum pek işe yaramıyo gibi geliyor sorum şu

bana illusion atılınca bazen spike le 50-60 vuruyorum curse işe yarıyo yani ama bazende aynı adam aynı 1v1 de 2. illusionu atıyo ama attack da bi değişme olmuyo yada ilk illusionda yani bazen çalışıyo bazen çalışmıyo posion resistdenmi defansdanmı yoksa bugdanmı?

aynı soru leg cut ve scream içinde geçerli...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu skill i genelde saglam gibi gorunen nasl diim +8 takılan warrıor asas lar a atıorum cok da etkisi ni görüorum paper asas oldugum ıcın adam bana döndügünde en az 900 1k lık dmg yiyorum bu skill i kullandıgımda ise yedigim damage bazenn yarı yarıya düşüyor bu cok ii bence skill bar da bi köşede bulunduorum

warrior da bulunan scream ve leg cutting skilleri içinse sölicegim tek sey var magic shield i kullandıgın zaman bunların senı durdurma yada yavaşlatma gibi bi şansı olmuyo ama magic shield iniz yoksa kilitleme olasılıkları %80 bazen şansa durduramıolar da /town :)

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 22:36 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadari ile illisuon atmak boss drop rate yi düşürüormuş...
bunu sağlam 1 wariordan duydum.. stun sen de tanirsin.. ismi lazim deil.. sitede okuduğunu sooledi...
onun disinda bana illisuon cakanlar genelde baba assaslar ama nie cakiolar anlamis deilim... ap ye bakiom deişmemiş.. spike cakiom gene ayni damage.. yani bug dur belki :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...