Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pek kullanmadığım bi skill boss larda felan atıyorum pek işe yaramıyo gibi geliyor sorum şu bana illusion atılınca bazen spike le 50-60 vuruyorum curse işe yarıyo yani ama bazende aynı adam aynı 1v1 de 2. illusionu atıyo ama attack da bi değişme olmuyo yada ilk illusionda yani bazen çalışıyo bazen çalışmıyo posion resistdenmi defansdanmı yoksa bugdanmı? aynı soru leg cut ve scream içinde geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 resistlerin iyiyse bunların tutma olasılığı azalıyor bildiğim kadarıyla leg cut vs.. içinde geçerli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 anladigim kadari ile illision tam anlamiyla calismior suanda.. kpko ve mykoda oynayanlar daha iyi bilgl verebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yok calısıyor ve beni sinir edior. 1v1 kapısırken illusion atıp duruyolar ayar ediolar beni. erkek gibi dovusun uleeeyynn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 resistdense 62 skilini atınca illisuon işlemez dion? kesin bişey söleyen yokmu yahu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kesin bişe söliim illusion : eger silahında poison varsa sürekli poison vurmanı saglıyor.poison yoksa yardır. :) curse resist senin etkilenme sansını dusuruyor bu dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nickine hastaim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 children dan fresh mind da alacaz artık desene:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben bu skill i genelde saglam gibi gorunen nasl diim +8 takılan warrıor asas lar a atıorum cok da etkisi ni görüorum paper asas oldugum ıcın adam bana döndügünde en az 900 1k lık dmg yiyorum bu skill i kullandıgımda ise yedigim damage bazenn yarı yarıya düşüyor bu cok ii bence skill bar da bi köşede bulunduorum warrior da bulunan scream ve leg cutting skilleri içinse sölicegim tek sey var magic shield i kullandıgın zaman bunların senı durdurma yada yavaşlatma gibi bi şansı olmuyo ama magic shield iniz yoksa kilitleme olasılıkları %80 bazen şansa durduramıolar da /town :) [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 22:36 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 illusion atackların fail verme olasılıgını arttırır, assasinlere karşı işe yarar, warriorlara karşı işe yaramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 illusion pvp de sadece "rogue" larda işe yarar dier char lara atmanın bi esprisi yoktur veya boss lara fln ... gerçi cz de 100kişiden 2 yada 3ü kullanıodur ztn çok az , ama oldukça etkili oluo çoğu zmn gerçektende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bildiğim kadari ile illisuon atmak boss drop rate yi düşürüormuş... bunu sağlam 1 wariordan duydum.. stun sen de tanirsin.. ismi lazim deil.. sitede okuduğunu sooledi... onun disinda bana illisuon cakanlar genelde baba assaslar ama nie cakiolar anlamis deilim... ap ye bakiom deişmemiş.. spike cakiom gene ayni damage.. yani bug dur belki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 soulteam illusion atmak adamın sana verdigi damageyi dusurmez ama sana vurus sansını azaltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 illusion yiyen adam poison vurur ! 1600 ap war 60-70 vuruyorum spikeyle. ama her zaman tutmuyor işte.. ben mageye atanı bile gördüm zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 :d oda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben bosunamı atıodum sana 1vs1 de stuner a_r_b_e_n :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya stuner sen niye hiç konuşmuon benle ben _deathlesss_ pm atıom hiç takan yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @daggerphobia spike da bir skill sen neden spike ı kullanıyorsun yada ne bilim sword dancing i ? illusion kullanılması için eklenmiş sonuç olarak skill skilldir .. magic shield çok ciddi bir şekilda engeler scream ve leg cut ı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar