knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 valla ilk defa yapıyorum su champ olayını we deli gibi kosuyorum tek kisi olcak gibi degil mumlar yankıyor bi turlu varsa soyle gıclu kuvvetli bikac arkadas yardım ederlerse iyi olur hem egleniriz:) hemde ps yaparız kendimize suan pixie vede shadow wispler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 heh moralini bozmak gibi olmasın ama bi kaç şey sölicem. -ilshenarda power scroll alamyosun sadece title gold ve item ler :) -lord oaks spawnını seçmişin ona 2 kişil değil baya bi adam lazım -moonglow da güzel bi quest başlıyor atla oraya gel istersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 farkettim bende bıraktım zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 craft olarak yasadıgımız cokmu belli olduki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 biraz anlaşıldı ;) fakat earth elemantel summon edebiliyosan sorun yok. bu arada moonglow da gm yönetimindeki ettin tif&giff yada öle bişeyler,göründü.hepiniz ölüceksiniz dedi ve gitti[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar