moonfall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 merhaba arkadaşlar..bende 4 gb lik bir ipod var..ilk aldığımda beraber gelen kulaklık yaklaşık bi ay sonra acayip rahatsız edici bi cızırtı çıkarmaya başladı...orneğin deliverence i dinlemek istediğimde butun twinleri cızırtı şeklinde duyuyorum...kulaklığın bass larının patladığını duşunuorum..benimle aynı sorunu yaşayan biri daha varmı..bilen varsa çozumu nedir kulaklık değiştirmeden once?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben aldıkdan sonra da böle şeler olmuştu...ipod un kulakları dandk biraz..acaip cızırtı yapıo...ama daha sonra düzelio kendiliinden..şuan benmki düzgün..kısa bir süre için kısık sesle dinle düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yok ya eq dan değiştiriorum ayarları falan kısıorum açıorum banamısın demio zaten ben sinir yapıp içinide açtım bu sefer hiç bass vermio sağ kulaklık..bana sony kulaklık yolu gozukur harbiden çok uyduruk yapmışlar kulaklıkları butun muzik zevkini bitirio insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 an itibariyle sağ kulaklık tamamıyle gitti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hıımm..o zaman fazla kasma git yeni bi kulaklık al..zaten ben de deiştirmei düşünüorum bi ara.şu sefiliimden bi kurtuliim..ama benmkiler düzelmşti kendiliinden..bi kaç gün beklemştm ben..mesela dün yine bozuldu bgn gene düzeldi..ben de annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 faturalı ürünse götür garantiye yenisini veriyolar. benimkide 3 günde patladı yeni aldığım kulaklık yaklaşık 3 aydır sorunsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 evet ipod kulakıkları çok çabuk bozuluyormuş. o yüzden bayağı bir özen gösteriyorum, garantip kapsamında olup olmadığını bilmiyorum fakat ipod'lara sony kulaklıklar uyuyormu? girişleri standart değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aynı sorun bende de mevcut 1.5 ay oldu alalı kulaklıktan bass vurulan yerlerde tız tız sesler gelıyor.dandıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar