Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkaaşlar, indirdim ben bu oyunu.. hakikatten çok güzel.. ilerliyoruz işte iyi kötü.. yannız ben böle netten de oynamak istiyorum.. çoğu zaman cd key error verio o tmm da.. bi de server host vs iptal ediyo erişimimi.. bu oyunu netten oynamamın bir ihtimali varmı acaba?
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 crack/hack/warez olarka var oldugunu biliorum bu tip sitelerde ararsan bulabilirsin sanırım.
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 legal bir yol var oda hamachi sanal ağ internet üzerinden ama şimdi uzun açıklama yapamayacağım, google ile internetten hamachi sözcüğünü arat sonra çek ve türkçe sayfalar için hamachi'yi arat nasıl yapıldığı yazar.
xieon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 biz 6 kisi 3li takimlar halinde missionlari yapiyoruz 3 kisi alt kati alirken 3 kisi üst kati falan süper oluyo bi kere gruplar ayni odaya daldi flash atip malesef birbirimizi terrörist sanarak taradik 5 swat üyeside catisma sonucunda hayatini kaybetti
Öne çıkan mesajlar