axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ares el morad lvl 64 assasin ih4teu el değiştirdi... yeni kullanicisina bol şans, oyunda geride biraktiğimiz arkadaşlardan da haklarini helal etmelerini temenni eder, msn adresimi de engelleyerek silmelerini rica ederim... char o mail üstüne kayitli olduğu için mail accountunu da verdim... yeni msn e ekleyeceğim.. ko yu pc den kaldirdim.. umarim akşam geri yüklemem :) elveda ko/ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tebrikler yapamadıımızı yaptıın için arkadaşım inşallah yüklemessin ama yazık olmuş 64 ass. a :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yolun acık olsun bide biz bırakabilsek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1 milyar wer bırakmam :d yada bırakmış gibi yapıp gb alırım bizim türk milleti garip bi gün arkın birinin kardeşi dupe yapıyo bizimki 10 gb werdi yapmasın die çocuk bu seferde 10 gb yi dupeledi :d not:hikaye tmmmen imagine(hayal ürünü) xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iiimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1 milyar versinler bak nasi birakion... ps: bana oole oldu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arda ne ... adamsin ya :) olm eski konulari cikarip durma suraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 axiydin maxiydin falan ama iyi çocuktun, kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 KENDİNE İYİ BAK SÖZ VER BANA SÖZ VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar